0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
здравейте момичета искам да попитам има ли забременели с донорски яйцеклетки и високо фсх питам заради самата себе си защото незнам дали е вазможна бременност с високо фсх и лх моля ви ако някой има опит да сподели и се извинявам за директния въпрос благодаря ви предварително
Re: бременност с донорски яйцеклетки
« Отговор #1 -: Май 25, 2009, 12:18:04 pm »
Здравей, Сали. ФСХ ми се движи около 12. Забременях след трансфер на бластоцист от донор. Това беше 4то поред ИКСИ, при предишните имах много лош отговор, следователно малко (1-2) ембиона стигаха до трансфер. За жалост не се появиха пулсации и в 9 г.с. - кюртаж. Успех
*
« Отговор #2 -: Май 25, 2009, 15:35:05 pm »
 здравей е аз инвитро с донорски яйцеклетки резолтат 0 фсх 62   боря се още но май няма смисал
*
« Отговор #3 -: Май 25, 2009, 17:25:07 pm »
Момичета при донорската яйцеклетка няма никакво значение какво ти е ФСХ - то. То има значение при собствените яйцеклетки. При донорска за рецепиента е важно дебелината на лигавицата. И 200 да ти е ФСХ-то все тая
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
« Отговор #4 -: Май 25, 2009, 17:32:15 pm »
Имам два опита с донорски яйцеклетки,при втория се получи бременност,но за жалост извънматочна. Никога не са ми изследвали ФСХ-явно няма значние.
*

elist

• **
  • 57
  • Ерфурт,Германия/Варна
« Отговор #5 -: Май 26, 2009, 21:31:57 pm »
Здравейте
 Аз имам два опита със собствени яйцеклетки неуспешни
 Трети опит с донорски успешен.Трансфер на 3 ден на 3 ембриона.Бременна съм с близнаци.Незнам дали е от значение,моето мнение е да,но донора ми има нормално родени деца.Природата явно си е казала думата.
« Отговор #6 -: Май 26, 2009, 22:57:50 pm »
elist, честито и лека бременност до края, но според мен зависи от потенциала на ембрионите и най-вече от късмета, при първия ми опит с донорски яйцеклетки донора ми също имаше дете и беше на 25 год. но теста беше отрицателен затова си мисля че не е от голямо значение дали донора има или няма деца а от това дали в дадени ембриони има потенциал, незнам може и да греша от опитите ми до сега стигам до този извод.
Много късмет на всички!
« Последна редакция: Май 26, 2009, 23:11:11 pm от Felindra »
*
« Отговор #7 -: Май 27, 2009, 11:31:40 am »
Момичета и моето мнение е, че всичко зависи от потенциала на конкретния ембрион и е въпрос до голяма степен на късмет!
Elist, честито, пожелавам ти успех до края, леко раждане и здрави бебоци! :D
Успех и късмет на всички!  :goodluck:

*
« Отговор #8 -: Май 27, 2009, 11:44:14 am »
Здравейте и от мен!
В моя случай аз бях донора, а жената, която получи мои яйцеклетки роди живо и здраво бебе преди 10тина месеца.
За статистиката: аз от 3 ИКСИ опита не съм стигала до положителен тест.
« Отговор #9 -: Май 27, 2009, 12:15:09 pm »
ази, ще успееш и ти няма друг начин :bighug:
Благодаря, за голямото ти сърце, че си ощастливила една жена :D
*

elist

• **
  • 57
  • Ерфурт,Германия/Варна
« Отговор #10 -: Май 27, 2009, 12:32:49 pm »
Благодаря за пожеланията.
Дано всички ви споходи моето щастие.А че при процедурите всичко е късмет съм го казвала винаги.
Дълбоко се покланям на всички които са дарили или искат да дарят яйцеклетки.Те правят така,че една  невъзможна мечта да стане реалност. Благодрим ви че ви има!!!
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
« Отговор #11 -: Май 27, 2009, 14:16:45 pm »
Elist, стискам палци за успешен финал. И аз се подготвям за трети опит с донорски яйцеклетки към средата на другия месец и се надявам да се получи. Момичета не губете надежда,докато има жени готови да дарят има шанс и за нас въпреки трудностите.
*
« Отговор #12 -: Май 27, 2009, 16:22:57 pm »
Момичета, може би е малко встрани от темата , но имате ли представа на какви критерии трябва да отговаря донора. Аз доколкото разбрах му се правят генетични изследвания и е необходимо да е здрав и да бъде до 35 годишна възраст. Това ли е само. Има ли ограничение относно етнос или някакви други показатели?
*
« Отговор #14 -: Май 27, 2009, 18:11:10 pm »
елис чистито и от мен доята донорка е бременна и аз всеки ден се моля за нея бремеността и да се развие с успех