0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Хормони след стимулация
« Отговор #20 -: Май 19, 2009, 13:56:30 pm »
Здравейте. Така и не съм молила никой да коментира контролните хормонални изследвания, които си пуснах между двата инвитро цикъла, т.е. 3 месеца след неуспешното първо инвитро.
На трети ден от цикъла:
LH 5.95
Estradiol 50
Prolactin 19.15
FSH 8.23
Не е ли малко висок FSH при положение, че бяха минали цели 3 месеца след отрицателния тест? Чудя се кога пак да направя контрола (току що приключих с второто неуспешно ивитро). Ще съм благодарна за всяко мнение.

Висок е, Краси. Моите хормони на трети цикъл след неуспешно ИКСИ бяха абсол'чтно в норма, но и принципно никога не съм имала проблем с тях. Така че ако искаш пусни и на следващия цикъл хормони и ако не са добре, потъси лекаря си.

« Отговор #21 -: Май 19, 2009, 14:05:56 pm »
Благодаря, Меги. Сега няма смисъл да пускам, аз току що приключих втория си опит и чакам цикъл след инвитрото. Тези са пускани точно по средата между двата опита, но все пак 3 месеца след първия. Аз едва сега обърнах внимание и ми се стори, че не е наред FSH. Въпреки това при току що приключилото инвитро образувах 12 яйцеклетки при съвсем нормална стимулация, което предполагам е поне малко успокояващо.

*
« Отговор #22 -: Май 19, 2009, 21:41:35 pm »
Благодаря, Меги. Сега няма смисъл да пускам, аз току що приключих втория си опит и чакам цикъл след инвитрото. Тези са пускани точно по средата между двата опита, но все пак 3 месеца след първия. Аз едва сега обърнах внимание и ми се стори, че не е наред FSH. Въпреки това при току що приключилото инвитро образувах 12 яйцеклетки при съвсем нормална стимулация, което предполагам е поне малко успокояващо.

Определено стойностите не са както трябва. Знам, че сега приключи за съжаление неуспешно инвитро. Ако искаш изчакай пак 3 месеца, шусни си хормони наново да ги видиш как са, но този път им обърни внимание, ако все пак нещо не е както трябва предварително да се коригира. Късмет и дано да нямаш повече отрицателни резултати.