zachatie@gmail.com
facebook
За нас
Контакти
Вход
Новини
Библиотека
Овулационен календар
Форум
Направете дарение
Библиотека с информация по въпросите на стерилитета
Вход
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Вход
Boxed Container
Hide Carousel
www.zachatie.org
Семейство, дом и свободно време
На чашка кафе и на халба бира
(Модератори:
mishanta
,
Мецани
,
magi_st
)
Има ли русенки?!
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Надолу
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Mieli
60
Има ли русенки?!
«
-:
Април 30, 2009, 11:23:09 am »
Хайде,красиви русенки да си говориме за забременяването,което очакваме;за бременността;за диетите и красотата... за Русе
Активен
silvist
10
Re: Има ли русенки?!
«
Отговор #1 -:
Април 30, 2009, 11:40:58 am »
здравей от кога се опитваш да забременееш? Аз също съм с операция на щитовидната и опитвах ололо 10-11 месеца.
Активен
Mieli
60
«
Отговор #2 -:
Април 30, 2009, 12:09:48 pm »
Здрасти
Ами аз преди да ме оперират около 4-5 месеца бебеправихме с мъжът ми и не се получаваше.Имам си редовен цикъл и един път ми закъсня с около 5 дни и ахаа бях в очакване да е положителна новина.Дори не си правих тест ,а отидох директно на преглед.Оказа се - нищо :(Докторът тогава ме попита дали имам проблем с щитовидна жлеза.Аз казах - не..тогава и не предполагах че имам и така след месец пък ми се появи подуване на вратлето и се стигна до операция.Лекарят,който ме оперира каза че евентуалните неуспешни опити за бебче са свързани с жлезата и че след операцията всичко трябва да е окей.Сега още не сме опитвали тъй като минаха около три месеца след операция.Но другия месец мисля да опитваме.Аз съм на 26 години...идея си нямам след колко опити се смята за лошо,че не се получава.Но аз се бях доста притеснила ,че 4-5 месеца правихме а не ставаше и вече го имах като фикс-идея.А при теб каква е историята?
Активен
Mieli
60
«
Отговор #3 -:
Април 30, 2009, 12:22:14 pm »
Няма май много русенки..
Активен
silvist
10
«
Отговор #4 -:
Април 30, 2009, 13:36:09 pm »
ами аз съм тази с високото TSH - 7.32. Бременна съм втори месец. Днес съм на лекар. С теб си говорим и в другата тема "забременяване след операция на щитовидната жлеза"
Активен
Benit@
90
«
Отговор #5 -:
Април 30, 2009, 15:18:26 pm »
Здравейте!И аз съм русенка и от 8 години чакам своето бебе.
Активен
nellykery
46
«
Отговор #6 -:
Април 30, 2009, 15:53:38 pm »
Ами русенки има,но не всеки има време да си говори за такива неща по интернет.Между другото,ако искате да се запознаем,може да дойдете и на някоя от нашите срещи,които винаги са много приятни и зареждащи (Среща на Русенки).
Активен
Zlatulka
2153
Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
«
Отговор #7 -:
Април 30, 2009, 16:56:22 pm »
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=35550.0;topicseen
ето ви и тема за поредната среща на русенки
Активен
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Нагоре