0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Цитат на: Starlet
Хайде и аз да се включа с моя случай. Аз не меря БТ от известно време но ползвам тестове за овулация. При мен случаят е такъв. Тестовете отчитат овулация на 9-10 март. А нямам спукан фоликул, дори единият вече е на фоликулярна киста (задържан фоликул), лигавицата е в норма за деня от цикъла, дори може да се каже че доста по-дебеличка от нормата но все пак не е фрапиращо. Сега очаквам МЦ за да видя дали ще изчезне (абсорбира). Пиша и в друга тема. Ако някой я следи може би знае за случая ми. Е какъв е моят случай? Инцидент ли е, нормално ли е всичко това?

Прочети за СПКЯ.Там имаше май една статистика.Ако се случи еди колко си пъти в годината едва тогава се мисли за ПК-за.Имаше там нещо и за ЛУФсиндрома-просто днес имам много работа.
Но мислч ,че няма масто за притеснение.Всичко ще е наред.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
Цитат на: denis
...Прочети за СПКЯ.Там имаше май една статистика.Ако се случи еди колко си пъти в годината едва тогава се мисли за ПК-за.Имаше там нещо и за ЛУФсиндрома-просто днес имам много работа.
Но мислч ,че няма масто за притеснение.Всичко ще е наред.

Хайде моля те Денис, не помагаш на никого така, ако имаш конкретен отговор по върпоса пиши, ако ли не, не пиши празни приказки. Само стресираш новите с разни почти поставени диагнози от теб.

Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
Бихте ли погледнали мойта графика? ДАли има двуфазност и дали е имало офулация според вас. Този месец не съм правила фоликулометрия. Гърдите ме болят целият месец ужасно.