0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Овулация и възпалена тръба
« -: Април 10, 2009, 13:20:17 pm »
Здравейте на всички,тревожи ме един въпрос-Има ли връзка между овулацията и възпалена лява тръба.Втможно ли е ОвУ да не настъпи заради този проблем.Получих и едно зацапване,което също си мисля че е от възпалението.Незнам какво да мисля вече  :help1:

Re: Овулация и възпалена тръба
« Отговор #1 -: Април 10, 2009, 13:31:20 pm »
Здравейте на всички,тревожи ме един въпрос-Има ли връзка между овулацията и възпалена лява тръба.Втможно ли е ОвУ да не настъпи заради този проблем.Получих и едно зацапване,което също си мисля че е от възпалението.Незнам какво да мисля вече  :help1:
Според мен е най-добре да те види док... :)Възпалена тръба си е доста обезпокоително,и от само себе си няма да се излекува  :)...
*
« Отговор #2 -: Април 11, 2009, 07:11:28 am »
Извинявай,а как разбра че тръбата ти е възпалена?
« Отговор #3 -: Април 11, 2009, 15:37:09 pm »
Разбрах като отидох на профилактичен преглед и му споделех че нещо много леко и безобидно ме боцка ниско в ляво.И  така след обстоен преглед и много въпроси от негова страна ми каза че е възпаление,изписа знтибиотик (AZAKS)след което болката отмина,и сега пак се появи по същия начин. :(