0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Цветна снимка - къде
« -: Юни 16, 2009, 15:43:12 pm »
Здравейте!

Бихте ли ме посъветвали къде да си направя цветна снимка за проходимост на маточните тръби? Трябва ли задължително да бъде назначена от гинеколога ми? В клиниките за репродуктивна медицина предполагам, че е нужно предварително записване; чака ли се много?
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Цветна снимка - къде
« Отговор #1 -: Юни 16, 2009, 15:47:27 pm »
Мила, Шейха... Има много теми за цветна снимка в подфорума "Стерилитет при жената". Съветвам те да се поразровиш и няма начин да не намериш информация. Не си кзала от кой град си. Изследването се прави принципно в клиниките по стерилитет и мисля, че е най-добре да се обадиш по телефона на клиника, към която си се насочила и директно да кажеш, че искаш час за цветна снимка (не мисля, че ще чакаш много). Но според мен е най-добре първо да се срещнеш със специалист (там се чака малко повече) и след това - той да ти назначи нужните изследвания, защото често се получава, че правена снимка при един специалист, не се признава от друг и т.н.
 Успех ти желая !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.