Здравейте момичета,през декември ми направиха кюретаж защото кървях и се доказа че плода не се развива- бях в 8 г.с., от онзи ден с мъжа ми решихме вече да почнем бебеправенето но ето че пак тревоги. В събота и неделя ловувахме,а съпруга ми пътува през седмицата и между другото си направих тестове за овулация- онзи ден имаше две еднакви черти, а вчера даже ову чертата е по-тъмна от контролната. И всичко добре- с надежда, че от плувците може още да има живи, които да стигнат до яйцеклетката... обаче... снощи след работа ходихме с приятелки на курс по народни танци ...и аз уж повече щях да гледам, ама като се хванах на едно еленино хоро.... и като ми се хареса- забравих да спра. До тук добре, ама влизам вечерта в банята и какво да видя- прокървила съм- едно странно розово- към кафяво петно- голямо колкото 1 лев. И докато се мих пак така... розово- кафява слуз отмивах . Дали това е зацапване от овуто, което с раздрусването съм предизивкала да изтече така наведнъж или да се страхувам, че може да е имало оплодена яйцеклетка, която да съм изгубила?