0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: след спонтанен аборт
« Отговор #20 -: Януари 07, 2009, 06:42:22 am »
teoivo много се радвам за теб мила, дано да се случи скоро отново да видиш  :bfp:
 zayana , на теб пожелавам също скорошно възстановяване, бъди силна  :bighug:, всичко ще се оправи.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Вики

« Отговор #21 -: Януари 07, 2009, 17:52:12 pm »
Късно се включвам-искам да кажа нещо-една моя позната направи аборт през септември,незнам в коя седмица е била,но след аборта изчака цикъла,който продължи повечко от нормалното.та отиде си лелката и жената октомври чака-не идва,тя отдава закъснението на това че предния цикъл е бил повече време и решава да иде на доки-той и казва че е бременна-веднага след аборт.Та това е божа работа,незнам аз не разбирам.УСПЕХ НА ВСИЧКИ.
*

teoivo

• **
  • 69
  • Само преживените неща са истински разбрани ....
« Отговор #22 -: Януари 31, 2009, 13:13:01 pm »
Момичета кажете ми какво да правя.Вече 6 дена ми закъснява,чувствам голямо напрежение в гърдите,стомаха също ме наболява от време на време,но менструацията липсва.Друг път чакам с нетърпение да ми закъснее,а сега ме е страх и тест да си купя.Какво да правя?
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #23 -: Януари 31, 2009, 13:30:09 pm »
Мила тъкмо се бях сетила за теб :D я си направи дно тестче от какво те е страх поне ще знаеш.Ще чакам да кажеш какво е станало успех :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :balk_21:
*

teoivo

• **
  • 69
  • Само преживените неща са истински разбрани ....
« Отговор #24 -: Януари 31, 2009, 21:33:15 pm »
Одеве си взех тест,мисля утре сутринта да си го направя,и дано да видя двете черти,но се съмнявам защото днес много ме боля стомаха и сигурно утре сутрин ще се появи и менструацията.
« Отговор #25 -: Февруари 21, 2009, 13:57:38 pm »
и аз съм с един спонтанен аборт на 17-и декември и ни казаха се пазим до март,случи се в 7-ма г.с.,след което първият цикъл ми дойде на 30-тия ден след абразиото- на 17 януари като си беше с нормална продължителност,но по-обилен и сега пак чакам да ми дойде,но вече съм 3 дневно закъснение,правих си тест и беше отрицателен иначе си ме наболява корема и ако не ми дойде до няколко дни ще отида на преглед,етествено,ако съм бременна - много ще се радвам пак... :D
Отнасяй се с хората така,както искаш те да се отнасят с теб!
« Отговор #26 -: Февруари 23, 2009, 19:40:07 pm »
Здравейте, момичета!
И с мен се случи същото, имах спонтанен аборт през месец май 2008г. Направиха ми кюртаж, изчаках си 3 месеца да се възстанови организма ми и до този момент бременност няма. Докторката ми каза, че аз и мъжът ми сме добре и няма причини да не забременея, но вече мина доста време и аз започнах да се притеснявам, че нищо не става.

« Отговор #27 -: Февруари 25, 2009, 13:47:29 pm »
Здравейте момичета,през декември ми направиха кюретаж защото кървях и се доказа че плода не се развива- бях в 8 г.с., от онзи ден с мъжа ми решихме вече да почнем бебеправенето но ето че пак тревоги.   В събота и неделя ловувахме,а съпруга ми пътува през седмицата и между другото си направих тестове за овулация- онзи ден имаше две еднакви черти, а вчера даже ову чертата е по-тъмна от контролната. И всичко добре- с надежда, че от плувците може още да има живи, които да стигнат до яйцеклетката... обаче... снощи след работа  ходихме с приятелки на курс по народни танци ...и аз уж повече щях да гледам, ама като се хванах на едно еленино хоро.... и като ми се хареса- забравих да спра. До тук добре, ама влизам вечерта в банята и какво да видя- прокървила съм- едно странно розово- към кафяво петно- голямо колкото 1 лев. И докато се мих пак така... розово- кафява слуз отмивах   . Дали това е зацапване от овуто, което с раздрусването съм предизивкала да изтече така наведнъж или да се страхувам,  че може да е имало оплодена яйцеклетка, която да съм изгубила?     
*
« Отговор #28 -: Март 09, 2009, 10:41:49 am »
здравейте момичета нова съм но да си кажа и аз моите болки имам три спонтани аборта два от който завършиха с кюртаж синът ми който е сега на 5 г. стана от  спукан презерватив докторите казаха да се пазя поне 6 м. но презерватива се къса на 3ят даже не знаех че съм бременна докъто не отидох на доктор към края на 3ят. месец защото цикълът ми не беше редовен и не можех да кажа дали ми е закъснял или просто още не се е нормализрал.но ето че стана без да го мисля и без да го чакам .
сега в сряда пак съм на кюртаж в 12 гс.съм но плода е спрял да се развива но този път мисля след 3ят.цикъл да пробвам и се надявам да ок не е лесно но все пак да се надяваме че късмета пак ще проработи и пожелавам на всички момичета и мамета късмет и дано да ви се сбъднат най съкровенните желания не се отказвайте никога.
имам приятелка с "две запушени тръби "според докторите а има прекрасно момиченце, аз след едно бебе което се роди със проблем на сърцето и почина на 3г.два кюртажа имам страхотно хлапе което ми е опора сега след този кюртаж се надявам да имам още едно дете така че всичко е възможно стига да не се отказваме е успех на мен и на всички който мечтаят за малко ангелче което да ги радва успех и не се отказвайте :P
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #29 -: Март 10, 2009, 07:53:34 am »
Бони, възхищавам се на оптимизма ти-дано да е успе6на следващата ти брменност! Такъв оптимизъм ни трябва на вси4ки! :bighug: Успех!!!
« Отговор #30 -: Април 14, 2009, 12:58:39 pm »
Здравейте момичета и от мен. За жалост и аз съм за тази темичка.  На 25.02. се наложи да ме "почистят" след спонтанен аборт в 7-8 г.с. Лекарят ми каза, че мога да пробвам пак след един месец. Само, че то лошото не идва само. Две седмици след това се оказа, че имам камъче в бъбрека и цистит. Изписаха ми антибиотик. Цикъла ми се възобнови на 33-тия ден след аборта, но беше само 2 дни, което е доста необичайно за мен. Дотук добре. Ама не се пазихме 2-3 дни след това и сега съм със едни много съмнителни симптоми. Гадене, сърцебиене, леки болки ниско долу, мнооого ми се спи... И се чудя дали е има шанс пак да има нещо?  Някой чувал ли е дали е възможно да се забременее 2-3 дни след цикъла? Казват, че след аборт по-лесно се забременява....Не знам дали да се надявам?????
« Последна редакция: Април 14, 2009, 13:00:54 pm от amata »
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #31 -: Април 14, 2009, 14:13:04 pm »
Миличка, най-добре направи тест за да провериш.
:goodluck: да е бременност и този път всичко да е ок!