Макар всички да ми казват че времето ми изтича аз мисля че имам доста още на 25 съм, но желанието за дете ме обърква а винаги съм мечтала за дом семеиство и т.н........
Сега съжалявам за изгубеното време с този мъж 6 години за нищо, но си казвам че все пак съм се научила на много и съм си взела поука от миналото ми
Тези всички, които ти казват, че времето ти изтича живеят в миналия, даже по-миналия век!!!
Та ти си на 25!
Моята приятелка е на 34. По това, което си писала в първия си пост, останах с впечатлението, че си на доста повече.
Аз те разбирам напълно (защото ние 3 год се борихме със стерилитета), но честно да ти кажа си мисля, че просто в момента си повече депресирана от раздялата, отколкото оплашена от стерилитета. Сега ти е времето да се обадиш на старите приятелки, да ходиш по луди купони, ако имаш възможност върви на някоя екскурзия... просто се отърси от миналото с този мъж и след това решавай всичко. Ти си ходи при Бойчев, правете лапароскопия ако е необходимо, кажи му, че нямаш партньор, но си имала проблем в предишната връзка, той е много разбран (и аз съм му пациентка) и няма да те кара да се чувстваш неудобно.
Извинявай, че толкова много акъл ти дадох, просто.. не можах да се въздържа да бъда искрена