Здравейте, момичета!
Как сте? Как я карате? Сканирах последните 2 страници-олеле, на Габи и Гери вторите бебета и те вече човечета станали. Уайт, особено се радвам на твоето дете, имам особен сантимент към теб. Тони и Мишантин Митко да се оправят, нещо мернах за вируси и носене на урини за изследвания. Джамка все същата... Другите не ги видях, ама за 5 минутки толкова успях.
При нас всичко е наред. Аз малко поработих в местния Колеж, но на временен договор. Приключиох там, взех заплатата и веднага купихме билети за България. Хубава Англия,хубава, но да беше България. А, да ви кажа, за повдигане на самочувствието, вече си затвърдих мнението, че английските жени не могат и наполовина това, което могат българските. Ще ме извиняват, но сега ми е ясно защо моят мъж толкоз ме е харесал на времето.
Алката ми расте. Бърбори. Пее. Танцува хоро с кърпичка в ръка. Разбира от компютри повече от баба си. Къса цветята в градината. Готви манджа с мен. И всички други работи, присъщи за възрастта й. Липсва й детска компания тук, но съм задвижила нещата и ще намерим другарче скоро.
Много поздрави и целувки на всички, здрави деца, нови бременности и хубава пролет и празници! Успех на 4-тия Ден на репродуктивното здраве, видях, че ще е в Бургас тази година! УСПЕХ!