0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Tamara

  • *****
  • 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
гледаш го - млад човек, живее в 21-ви век, пише по форуми, а....
е то няма приемен изпит за форумите...

Свекърва ми е лекарка и още работи. В селото й всички й вярват... учен човек е. Ама и тя: "гледам ги децата заченати инвитро, виждам ги, че са си съвсем нормални, ама все си имам едно на ум... не може всичко да им е наред" Аз какво да й кажа, освен че и на нея не всичко й е наред, ама не е инвитро.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

    Osiana

  • *****
  • 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
лошото е, че и твърде много млади хора вярват в това, че инвитро децата са с нещо различни и увредени.

Защото и представа си нямат какво точно представлява една такава манипулация. И си въобразяват какво ли не, вместо преди да дрънкат глупости да прочетат малко и се информират. :x

И аз имах по-друго мнение за в. Лечител...сега ще си си го променя, обаче.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
лошото е, че и твърде много млади хора вярват в това, че инвитро децата са с нещо различни и увредени. достатъчно дискусии на тая тема съм чела из бг-мамма, примерно.

изобщо, в България невежеството и дивотията не отпадат с появата на нови поколения, а се предават успешно. гледаш го - млад човек, живее в 21-ви век, пише по форуми, а ти говори за осоляване на бебета, за топене на биберона в ракия, за да успокоявал зъбна болка, за ръсене с метличка срещу уроки и за генетично увредени деца от инвитро....

Подкрепям,основна черта на българина е да дъмгосва, заклеймява или да лепи етикети.

П.П. Само за метличката не си права. Мога да споделя рецептата на баба ми, която действа безотказно и на Вики /не е баш в стил бг-мама, но нещо, което помага/.
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Аз бях потресена,когато една моя позната/над 40/, с репродуктивни проблеми ми каза как някаква психоложка/работеща с деца/ и казала, че децата ин-витро нямат душа 8O 8O.
В този момент загубих звук и картина.

Е те това не мога да го разбера!Образовани хора, при това психолози и лекари да дрънкат подобни глупости!Ама тя простотията не се премахва с образованието!Просто не мога да се начудя как образован и интелигентен човек може да е толкова тесногръд.Ми вземи прочети малко, информирай се, па тогава се изказвай по теми, по които не си компетентен! :x

Относно вестника - ами какво да ви кажа....нямам думи!Жалко е, че една медия си позволява да се гаври с хората с репродуктивни проблеми.Недопустимо е за всяка уважаваща себе си медия да публикува невярна или най-малко непроверена информация.Все пак не говорим за таблоид!Срамота!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Моля ви се, аз казах на една съседка, че детето ни е от инсеминация, а тя ми отговори: Нищо, то пак си е като ваше  :lol:. От тогава не обяснявам и отчети не давам. Представям си коментарите след това, само за скрита камера  :lol:
А за лечител и психоложката, ами простотията ходи по хората, не по животните.
Вече отдавна спирам да се впечатлявам от подобни простотии. За мен важното е, че поизтрезвих мисленето и отношението на близки и познати. Поне пред мен не се изказват неподготвени  :lol:
А въпросния вестник и баба ми не го чете така че...
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0