0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: Моля кажете си мнението за моята графика
« Отговор #20 -: Май 26, 2009, 19:14:44 pm »
Наде,по повод Т през деня/вечер и ако е мерена ректално е нормално да е в такива граници,че може и малко по-висока да е!За да разбереш телесната си Т трябва от измерената ректално да извадиш 0.5(при вс различно ама оритировъчно)
така че,споко - не се разболяваш :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #21 -: Май 26, 2009, 20:40:12 pm »
там е работата, че Т вечерта е мерена под мишницата (иначе сутрин я меря ректално както си трябва), а миналата седмица няколко дни не ми беше добре - нещо се опитвах да се разболея - и затова реших, че може и да не съм се оправила напълно и това да е причината за по-високата Т, но както и да е - щом сутрин е толкова ниска - явно нищо не сме направили този месец :(
ще чакаме следващото раздаване на бебешори:)

« Отговор #22 -: Юни 17, 2009, 14:49:58 pm »
Момичета, аз този месец съм стриктна в меренето на Т :) обаче живачният ми термометър започна да отчита много ниски стойности - днес напр. 36.2 - което досега не ми се е случвало - затова пробвах и с дигиталния - той отчете 36.4
мислите ли, че могат да се развалят живачните термометри - не съм го изпускала, държа го все на едно и също място - не мога да си обясня защо се получава така :dontknow:

*
« Отговор #23 -: Юни 22, 2009, 16:21:39 pm »
И аз у нас имам един живачен, дето не мери правилно, така че явни и при тях може да има проблем.
Графиката ти изглежда добре  :D, мисля че правилно си отбелязала Ову, остава Т да се задържи висока.
Успех и стиснати палци от мен! :crossfingers:

« Отговор #24 -: Юни 24, 2009, 14:14:03 pm »
благодаря за отговора nincho :)
аз досега все имах повече вяра на живачните но явно и те могат да се развалят. от както започнах с дигиталния поне стойностите имат някакъв смисъл и сега остава най-трудното - само да чакаме :)

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #25 -: Юни 24, 2009, 14:26:24 pm »
Хубава графичка! Много стискам палци температурата да се задържи все така висока!!! :crossfingers:
« Отговор #26 -: Юни 25, 2009, 00:02:13 am »
Много благодаря за стиснатите палци - имаме нужда :)
този път поне сме сигурни че сме уцелили момента, така че ако няма + резултат следващата стъпка е инсе

*
« Отговор #27 -: Юни 25, 2009, 17:56:42 pm »
Графиката до тук е хубава, сърчицата са си на място, остава само да ни зарадваш след известно време  :wink:. Успех!