Напълно подкрепям всички горепосочени мнения, тъй като те обобщават един единствен извод - да няма лимити и толкоз!!!!
Абсолютно съм съгласна с бебе 2009 и сиксенс, ние бачкаме като луди, плащаме си всички осигуровки, а накрая - един преобладаващ и "силно дискриминиран и подгиснат етнос" ползва здравни услуги наравно с нас, ама все са дискриминирани, за всичко, ама то така е угодно само, не щат да бачкат, освен ако не са в МС, НС или президетнството!!!
Да направят индивидуални партиди за всеки здравноосигурен, каквото внасям, да мога да използвам, за каквото ми се налага, така например, имам по индивидуалната партида 1000лв. от здравни осигуровки и ми се налага определено лечение, да си изразходвам тези 1000лв. и толкова; само си давам здравна книжка, тип магнитна карта, която да се провери в системата на НЗОК и готово, до 1000лв. да си ползвам, друг и до 10000лв....могъл, внесъл...ползва!!!
тогава няма да има направления, чакане, унижения и пр.
ами това е моето мнение, а да, със сигурност ще отнемат част от здравните ми вноски за социално слабите, нямам нищо против, но само за такива, които имат поне 10год. трудов стаж, през което време не са прекъсвали здравното си осигуряване (ха да ги видим тогава готованчовците)...
ох, много се ядосах, признавам си...