0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, може да ви се стори ...смотано.. обаче това е усещането ми и ви моля да споделите опит. Имам реален шанс да забременея, искам да стана майка (по принцип) обаче направо изпадам в паника като си помисля , че целия досегашен свят .....ще ми се срути едва ли не. Объркана съм от тази мисъл, представете си колко след като в страха си дори се разколебавам изобщо да стана майка. И страха ми идва от неща които съм чела (малко глупаво от моя страна) - например че ще си разваля отношенията с мъжа ми, че няма да сме толкова близки, че той ще спре да ме обича и възприема като жена (а само като майка на детето), че няма да ме харесва, че няма да се справя с тази роля на майка и съпруга едновременно, че много ще се променя визуално....боже мой, помогнете ми моля с опита и знанията си....много съм объркана.....
*
Re: Искам да забременея обаче мноооого ме е страх..
« Отговор #1 -: Август 07, 2009, 17:11:19 pm »
Разбирам страховете ти и вълненията ти, но не разбирам защо точно тук реши да ги споделиш. Това е най-малко подходящото място точно за тях. Има много други форуми за майчинство в нета. Тук преобръщаме света и живота си само и само за да станем майки. Успех!
(надявам се, че нямате нищо против да заключа темата)
« Последна редакция: Август 07, 2009, 17:18:09 pm от cygnus »