0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

hrissa

фертилни дни???
« -: Март 11, 2006, 11:33:52 am »
От цикъла на(24.01) след 14 дни според температурата имам овулация.Температурата ми е висока 9 дни,а на 10-я ден ми дойде(17.02).А,до колкото знам,че няколко дена(незнам с точност) преди менструация,немога да забременея.Бихте ли ми казали кога ми са фертилните дни?
*
фертилни дни???
« Отговор #1 -: Март 11, 2006, 12:40:52 pm »
Hrissa,

доколкото разбирам от написаното на 14ия ден от цикъла ти се е вдигнала температурата. Това означава, че овулацията ти е била на 12 или на 13 ден. Фертилните дни вероятно са ти били между 10ия и 14 ден, тъй като сперматозоидите могат да преживееят до 72 ч. в женския организъм и да изчакат настъпването на овулацията и освобождаването на зрялата яйцеклетка.

П.П. Въпросът ти е за "Опити за забременяване". Тук задаваме въпроси, свързани  с технически проблеми при ползването на календара. Не ме разбирай погрешно, просто тук е по-малък шанса да ти видят темата и да ти отговорят.

*
Re: фертилни дни???
« Отговор #2 -: Март 11, 2006, 17:13:32 pm »
Цитат на: hrissa
От цикъла на(24.01) след 14 дни според температурата имам овулация.Температурата ми е висока 9 дни,а на 10-я ден ми дойде(17.02).А,до колкото знам,че няколко дена(незнам с точност) преди менструация,немога да забременея.Бихте ли ми казали кога ми са фертилните дни?

Здравей,
Габи е права - задай въпроса си и в "Опити за забременяване".
Поздрави
фертилни дни???
« Отговор #3 -: Март 11, 2006, 20:42:42 pm »
Благодаря ви момичета!Не знаех,че темата ми е за "Опити за забременяване".
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
фертилни дни???
« Отговор #4 -: Март 11, 2006, 20:54:58 pm »
Има и едно момченце  :lol:  :lol:  :lol:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
фертилни дни???
« Отговор #5 -: Март 11, 2006, 21:08:35 pm »
SORRY !!!
 :D  :D  :D