0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравеите мили момичета!имам бърз ?..винаги ли се получава зацапване в началото на бременноста?много ми се иска да не е така..защото при мен засега не се е получило..а имам още седмица докато ми доиде цикъла..а не съм правила тест..ще изчакам..благодаря ви.целувки
« Последна редакция: Февруари 08, 2009, 19:34:26 pm от Osiana »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: зацапване при бременност
« Отговор #1 -: Февруари 07, 2009, 15:51:08 pm »
С риск да ме сметнеш за груба ще ти кажа, че три пъти прочитам написаното от теб и немога да разбера защо си го написала????

Ако те интересува колко момичета са имали зацапване, можеш да четеш в темите и ще разбереш, че въпреки зацапването са си все така бременни или родили вече.

Няма смисъл да правиш тест все още, твърде рано е за да ти отчете дори и да има бременност.

Аз ли не разбирам нещо??? 8O

Не е необходимо за всеки въпрос да се пуска отделна тема.
Можеш да четеш и да попиташ тук http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=33559.0

Поздрави и дано си бременна
« Отговор #2 -: Февруари 07, 2009, 18:10:18 pm »
1во,благодаря за отговора.2ро се извинявам,4е съм пуснала тема,но просто не попаднах на ни6то такова.това беше моят начин да попитам.
и не на последно място(не не си ме разбрала),притеснява ме факта,че нямам зацапване,което разбирам,че е характерно при загнездване.защото прочетох доста неща,но така и не разбрах дали трябва да има зацапване.
благодаря за отделеното внимание
« Отговор #3 -: Февруари 07, 2009, 18:12:51 pm »
Може и да има зацапване, но може и да няма. На мен лично и при двете ми бременности не съм имала зацапване при имплантиране.
« Отговор #4 -: Февруари 07, 2009, 18:17:18 pm »
Зазапването не е задължително, вярно случва се, не съм много сигурна \ и ако греша някой да ме поправи :oops:\, но май е по-добре изобщо да го няма.
Изчакай спокойно да дойде датата на МЦ и си направи тестче. Пожелавам ти резултата да  :bfp: :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #5 -: Февруари 07, 2009, 23:10:45 pm »
 :youwoman:
благодаря ви ,момичета.сега ще спя малко по-спокоино.благодаря за отговорите и проявеното внимание.супер сте!!!!
дано си имаме бебче..същото пожелавам на всички тук.
много топли прегръдки от мен
*
« Отговор #6 -: Февруари 07, 2009, 23:18:20 pm »
По-скоро зацапването при инплантирането е рядкост. В повечето случаи нищо не се случва.
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #7 -: Февруари 08, 2009, 15:21:09 pm »
И при двете ми бременности нямах зацапване!