0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Здравейте, може би не е тук мястото да попитам, но все пак ако на някой му се е случвало моля да отговори. Имам нещо като вътрешна пъпка на едната  срамна устна в областта където започва в резултат на което стои по -подута и изглежда така. Боли ме при натиск. Какво може да е това. Мисля, че има нещо като топче вътре, или нещо подобно. Възможно ли е да е от протриване. Благодаря Ви предварително за отговора.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Топче в кожата на едната срамна устна
« Отговор #1 -: Март 07, 2006, 19:16:45 pm »
Напълно е възможно да е подкожен косъм, ако си правиш кола маска в тази част от триъгълника:), на мен ми се е случвало.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #2 -: Март 07, 2006, 19:25:33 pm »
И без кола маска, пак може да стане. Отиди на гинеколог. Може и да се касае за възпаление на бертолинова жлеза. От бабешките рецепти -киснене в отвара от  смрадлика. Ако е кистозно образувание - мазане с ихтиол.
« Отговор #3 -: Март 07, 2006, 19:49:50 pm »
На мен също ми прилича на възспаление на бартолиновата жлеза. Отиди на лекар докато не се е възспалило повече, мисля че се оправя и с антибиотик. На мен при първото възспаление ми бяха изсписали такъв но аз отидох много късно на преглед и не ми помогна.

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #4 -: Март 07, 2006, 20:23:11 pm »
Ако освен всичко описано от теб Госте това топче след полов акт се подува още повече, със сигурност е възпаление на бертолиновата жлеза.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

Anonymous

« Отговор #5 -: Март 07, 2006, 20:52:10 pm »
Благодаря Ви за отговора а на какъв лекар да отида - кожен ,гинеколог?
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #6 -: Март 07, 2006, 20:56:22 pm »
Гинеколог
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

Anonymous

« Отговор #7 -: Март 08, 2006, 14:32:12 pm »
Аз имах такова наскоро, стоеше като подкожно топче и болеше при натиск. Въпреки болката след няколко дни го стиснах силно и излезе бяло и кръв като от пъпка. Веднага спадна. После го стисках още няколко пъти и мина.
Може да е същото.
« Отговор #8 -: Март 08, 2006, 15:41:52 pm »
Като бях последния път в Майчин дом имаше една мацка, на която й бяха извадили постепенно и двете бертолинови жлези заради възпаления, та в МД и правеха т.нар. задна пластика.

Обърни си внимание, т.е. гинеколог да ти обърне.

Успех :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #9 -: Март 08, 2006, 21:14:18 pm »
Цитат на: Anonymous
Аз имах такова наскоро, стоеше като подкожно топче и болеше при натиск. Въпреки болката след няколко дни го стиснах силно и излезе бяло и кръв като от пъпка. Веднага спадна. После го стисках още няколко пъти и мина.
Може да е същото.

И аз имах същото. Излизало ми е няколко пъти на различни места(по вътрешните срамни устни), примерно след цикъл или ако ми се раздразни повече кожата.
Ходих на лекар и той каза ,че не е възпаление на жлеза, а някаква алергия.Препоръча ми да внимавам с какво се мия и какви превръзки ползвам.
Сега като почнахме ходенето по доктори обаче, ми откриха анаеробни микроби и след лечението за сега не ми е излизала подобна пъпка.Дано да са изчезнали. Иначе и аз ги стискам като направят връхче, после ги дезинфекцирам и само така минава, иначе се болят със седмици, а за кекс да не говорим.
Моля ако някой има друго мнение от доктор да го сподели!