Благодаря за подкрепата, момичета!
Не искам да разводнявам темата на Киви с моите проблеми от миналото.
Всъщност, индикации за това, което се случи, имаше достатъчно! Само, че аз бях една заслепена/и аз не знам от какво/глупачка, която си затваряше очите и си мислеше, че се жертва благородно в името на "голямата любов".Също, като Киви!Мислех си- повече изпитания, по- здрава връзка! Какъв абсурд!
НЕ си заслужава да правим компромиси със себе си, когато отсреща има Егоист!
Рано или късно такава връзка ще се разпадне, защото в нея няма взаимност.
Дано да е по- навреме...
Мила higia съжалявам,че са се стекли така нещата при теб,но както обичам да казвам"всяко зло за добро".Ето,че и при теб всичко се нарежда.
При мен нещата се развиват доста добре благодарение на това,че чувствата са взаимни.
Щеше да бъде много по-лесно ако мъжът ми беше грубиян и с простащината си ме отблъсне(като в твоя случай)
Е,аз нямаше да чакам толкова години,защото съм доста обидчива и чувствата ми щяха да се изпарят при такова отношение от негова страна.
Аз нямам лоши взаимоотношения с бащата или с детето а със майката,която е решила с цената на всичко да ни раздели.
Да ама Не.
За нейно най-голямо разочарование ние отново живеем заедно и се радваме на любовта си.И както повечето жени и тя е предвидима.Бях абсолютно права за това,че щом и свърши майчинството по второто дете,ще си "свие перките".
Сега детето идва редовно при нас.Прекарваме си страхотно(даже не иска да си тръгва)
На тази "майка"явно и е трудно да осъзнае,че с лошото си отношение нищо няма да спечели(хора всякакви)
Слава Богу,че детето е умно и разбира цялата тая ситуация и само се ориентира към
тези които наистина го обичат и не го използват като разменна монета.
Дано се вразуми тази жена,защото с този подход би изгубила любовта и уважението на детето си(въпрос на време)
А относно взаимоотношенията ни с милия -подкрепата от негова страна за стерилитета ми(все още неизяснен)е огромна.Подхвърля даже варианти за осиновяване.
Имам още куп изследвания да направя и без неговата подкрепа не знам как бих се справила.Осъзнахме,че заедно можем повече.Ако любовта и уважението не бяха взаимни щеше да е безмислено всичко.
Колко малко му трябва на човек.