0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Най-искрени пожелания за здраве и щастие, да се чувстваме всеки ден най-специалните и обичани жени на света!  :) И всяка от нас да получи през този месец най-прекрасния подарък - новината че ще става майка  :wink:

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
[color=darkred]Честит 8-ми Март, мили дами![/color]
« Отговор #1 -: Март 08, 2006, 10:15:44 am »
Честит празник на всички прекрасни момичета от форума. Присъединявам се към пожеланието, отправено от бебе и нека винаги бъдем обичани и да обичаме:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #2 -: Март 08, 2006, 10:56:32 am »
Бебче, честит празник и на теб ама темичката е пусната във забавния форум "на кафе и ..." по принцип там се пускат теми от тоя род.
Но понеже си новичко тук затова ще ти простим :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  и ти пожелавам да си все така обичана, желана и много много щастлива!
Тези, които не могат да разберат мълчанието ти, няма да разберат и думите ти!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #3 -: Март 08, 2006, 13:33:13 pm »
Мерси за уточнението Next, защото аз се чудех как така никой не иска да честити празника тука  :) Мерси и за пожеланията - да ти се връщат двойно  :wink:

*
« Отговор #4 -: Март 08, 2006, 20:13:19 pm »
4естит празник и  от мен  пойелавам на вси4ки  много здраве штастие и много успехи и положителни резолтати :bfp1:  :party: