0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

добър онколог
« -: Януари 29, 2009, 15:10:42 pm »
Предстои ми сложна операция от рак на шийката на матката и тумор на яйчника.Бихте ли ме посъветвали към кой онколог да се обърна в София? Препоръчаха ми доц. Попова или д-р. Славчев, имате ли впечатления от някой от тях?
« Последна редакция: Януари 29, 2009, 15:18:51 pm от rally_pat »
*
Re: добър онколог
« Отговор #1 -: Януари 29, 2009, 18:05:49 pm »
здравей.аз съм оперирана от онколози баща и син Карагьозови.лично аз останах много доволна.
http://www.tokudabolnica.bg/show_page.aspx?key=departments&dId=25&dKey=Team
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #2 -: Януари 29, 2009, 21:29:44 pm »
Здравей майка ми юни месец 2008 се оперира рли др Ганчева в Националната онкологична болница бях с нея през цялото време и сме много доволни, препоръчвам  ти я от сърце.Късмет каквото и да решиш, ако имаш въпроси питай.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Януари 29, 2009, 22:11:00 pm »
и Попова и Славчев са големи светила в тази област. нямам лични впечатления като лекари, просто от прочетено и чуто. Попова познавам бегло като човек и е много свястна.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #4 -: Февруари 10, 2009, 20:25:09 pm »
За доцент Попова мога да кажа, че е добър специалист. Оперира свекърва ми, братовчедка ми и леля ми. Аз също ходех при нея, но се отказах, защото жената е много възрастна, а и се занимава с много тежки случаи и няма смисъл да ходя при нея за обикновени прегледи, при условие, че хора като теб имат по-сериозна нужда. Тя е един от най-предпочитаните специалисти в западна България.