0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: И нашите бебчета са вече на път!
« Отговор #100 -: Януари 30, 2009, 16:54:40 pm »
Бебенце, желая ти много сили и късмет! Аз също бях с много силен кръвоизлив и не можаха да ми кажат от къде е, но слава богу всичко се разви добре и сега бебка е добре. Пожелавам ти въпреки стреса и кървенето, да успееш да изкараш до термин и да се гушкате с юнаците!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #101 -: Януари 30, 2009, 17:49:43 pm »
Бебе, и аз бях като теб. Един месец кървене, обясняваха го също с ниска плацента на единия близнак /Хриси  :lol:/. В началото на четвъртия месец спря, но имах и силни болки, абе все едно ми идваше цикъла.
Стискам палци да отшуми и да износиш голеееми мъже, като моите.  :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #102 -: Януари 30, 2009, 19:54:16 pm »
Бебече,  :kiss:!
Аз бях с ниско прекрепена плацента, зацапване в 16 и кървене към 19 седмица. Продължи 10-тина дни. Изключително и само лежане (на ляво), пиех Магнерот, Но шпа, Гинепрал 4х1 и много течности.
Спокойствие и силна храна! :hug2:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #103 -: Януари 30, 2009, 21:41:16 pm »
Бебе, не се притеснявай. По някога за съжаление така протича бременността. И аз за съжаление имах силен кръвоизлив, кървене дълго време /вече не си спомням месеците/ и през цялото време се налагаше да пия лекарства и доста си полежах. Влизах в болница 4 пъти. За щастие всичко приключи благополучно. Обгради се с положителни емоции - мисли, книги, телевизия, хора....
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #104 -: Януари 31, 2009, 20:35:11 pm »
Обичам ви, момичета  :bighug: :heartbeat: Само вие можете да разберете какво ми е и как си ги пазя мойте бандитковци. Доста ме поуспокоихте - благодаря ви. И аз сега съм на магнерот и папаверин, генипрал не са ми изписвали, ама в болницата разбрах,че и той като прегнила е изчезнал от аптеките. И лежане само по цял ден. Евро, а защо на ляво си лежала само?
Силно ви прегръщам и да нацелувате всички бебчета :balk_21:

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #105 -: Февруари 01, 2009, 13:43:42 pm »
Заради кухата вена кава, счита се че като натежнее матката може да притисне вената, съответно притока на кръв (респ. кислород) към матакта може да се наруши.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com