0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ски екипи - от къде?
« -: Януари 15, 2009, 21:02:05 pm »
Нядявам се да има скироки, които да ми дадат съвет от къде мога да купя ски екипи - дамски и мъжки. Не държа на скъпи и маркови екипи, напротив, ще ми сега на намаленията да си купим, защото не сме скиори, а тепърва се каним да ставаме. Поради тази причина трябва да купим всичко - от - до, а цифроманията в този спорт е голяма :?
*
Re: Ски екипи - от къде?
« Отговор #1 -: Януари 15, 2009, 21:11:43 pm »
Намаленията при ски екипите и пр. оборудване при по известните марки са най-големи лятото /стигат до 40-50 %/, ако не бързаш тогава е най-изгодно, а и ще можеш да си купиш нещо качествено на прилична цена. Иначе гледах в началото на януари в немските магазини ТСМ /в София/ имат екипи, и  с намаленията ставаха почти без пари. Успех  :D
По слънчевата страна на улицата
*
« Отговор #2 -: Януари 15, 2009, 21:18:43 pm »
http://www.sls.bg/

Някъде около средата на февруари започват да правят по-големи отстъпки, миналата година бяха от 50 до 70%.
*
« Отговор #3 -: Януари 15, 2009, 21:20:39 pm »
Също на Илиенци има евтини екипи.
По слънчевата страна на улицата
*
« Отговор #4 -: Януари 15, 2009, 22:00:15 pm »
благодаря момичета, и лятото ме устройва, разбира се :D
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Януари 15, 2009, 23:25:17 pm »
навремето българската фирма Диел даваше по-добри цени на ски-екипи от вносните. много хора караха с Диел. това по информация от преди 3-4 години. сега не знам дали поддържат качеството и дали няма по-изгодни алтернативи.
диел има сайт. имат магазин при нас в Младост, на пазара, а и другаде, разбира се.
нали не питаш за обувки и ски? за началото е по-добре да се вземат под наем, струва ми се.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #6 -: Януари 16, 2009, 00:30:10 am »
Ди Ел (100-200 лв), а за обурудването ти препоръчвам лятото да си купите обувките, а дъските може да са под наем. Добре е всяка обувка да прилегне за съответния крак, а общесествените са "разгвакани".
п.п. първо трябва да се научите да падате и после да се пързаляте, и още нещо най-добре е да си наемете учител, дали група или индивидуален - нама значение.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #7 -: Януари 16, 2009, 08:38:57 am »
да, гледах ги на Диел нещата вчера на сайта им. наистина са им приемливи цените, а се надявам и още да паднат. Имаха дори с 20000 непромокаемост, което аз като един профан ми се стори добре. Все пак дорде стигнем до истинско каране мисля че ще ни свършат работа :)
Евро, а за учител то е ясно, да го докараме до там, разбира се че ще вземем :D
*
« Отговор #8 -: Януари 16, 2009, 08:52:05 am »
На Диел са дори много качествени екипите и хубави  :D Ние сме с такива от преди 4-5 години, не са мръднали. Но тази година решихме да ги сменим за нови :D
За обувките, задължително собствени и лятото е най-изгодно да се пазарува за този спорт :D
*
« Отговор #9 -: Януари 16, 2009, 08:58:29 am »
Ст, а какви екипи си купихте сега и също какви обувки, че аз си мисля, че с дрехите ще се справим някак, но от скиорски обувки пък изобщо си нямам идея :oops:
« Отговор #10 -: Януари 16, 2009, 10:08:28 am »
за екипите ще трябва да се консултирате в магазина, защото има огромна разлика м/у обувки за напреднали, обувки за начинаещи и т.н., както и при ските (твърдост, радиус...). преди години, когато купих последния си екип, имаше склад на salomon с по-ниски цени до х-л greenville. не знам дали съществува още. съветвам те да си купите дрехи с възможно най-голям воден стълб (до колкото можете да си позволите), защото в началото паданията са много :wink:. диел като начало мисля, че е добре, особено ако са по-евтини, но не пропускайте да проверите и намаленията в големия sls, защото там има доста марки и цените стават сравнително прилични в един момент. извинявам се за дългия пост, последно - можеш да разгледаш и тук, има доста ценно инфо http://www.pss.bg/forum/
*
« Отговор #11 -: Януари 17, 2009, 15:47:37 pm »
Ст, а какви екипи си купихте сега и също какви обувки, че аз си мисля, че с дрехите ще се справим някак, но от скиорски обувки пък изобщо си нямам идея :oops:

за обувките, аз съм с Head, не са от най-хубавите марки за ски обурудване, но пъкк много ми пасна самия модел, първо бяха номер с половинка -36,5 и второ бяха някакав модел, който съвсем ми пасна на крака, много добре ми обхващат глезена, пробвала съм и други, но тези са ми най-удобни. Според мен трябва да ти са напълно удобни, защото това е важно за карането.
За екипите още не сме си купили :D, но нямам нищо против и пак да са Диел, а иначе аз съм фен на Росиньол :D
*
« Отговор #12 -: Януари 17, 2009, 21:56:50 pm »
хехе, и аз много харесвам планинарските обувки на хед, миналата година си купих и съм много доволна, а мъжа ми носи вече 4г. зимни обувки росиньол и няма оплаквания :D
супер, ами значи СЛС ще бъде посетен през пролетта, ние без друго сме му фенове и само чакаме намаленията, но до сега само за спортни дрехи и обувки, не сме гледали ски екипите :)