0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Посуда за хранене и готвене
« Отговор #40 -: Март 06, 2008, 11:27:33 am »
  Може ли някой да ми каже от къде да си купя огнеупорни купички за крем /карамел,брюле/.Питанката ми е за градовете Ямбол и Бургас.

В Бургас ги има в почти всеки м-н за домашни потреби. От тези, за които ти е казала Зайко.
*
« Отговор #41 -: Март 06, 2008, 12:29:38 pm »
 Моя грешка   :oops: , защото не уточних, че предпочитам да са порцеланови/керамични/, а не от хром.Та за това срещам трудности при намирането.

Ето такива
« Последна редакция: Март 06, 2008, 12:37:56 pm от Жекова »
*
« Отговор #42 -: Март 06, 2008, 12:46:59 pm »
Жеки, порцелановите няма ли да се пукнат от топлината. Иначе за гювечетата само се сещам, те стават за тази работа. Виждала съм ги и в метро.
*
« Отговор #43 -: Март 06, 2008, 12:50:49 pm »
 Ми аз щото съм виждала по заведенията, и мисля че са огнеупорни.Така поднасят крем "Брюле" в пицария "Виктория" в кино "Арена".
*
« Отговор #44 -: Март 06, 2008, 12:52:40 pm »
А възможно ли е да го правят в друг съд и като изстине и преди поднасяне да го местят.
« Последна редакция: Март 06, 2008, 12:54:45 pm от Mary »
*
« Отговор #45 -: Март 06, 2008, 13:07:12 pm »
Ами,доколкото знам, брюлето се пече в купичката.И така изглеждаше.
*
« Отговор #46 -: Март 06, 2008, 13:20:39 pm »
При нас по заведенията пекат крем карамела направо в купички от дуралекс, пък и крем карамела като се пече водата не трябва да завира така че температурата не е толкова висока, но за по сигурно ще питам моя позната която работи в ресторант и ще кажа със сигурност.
*

Ивета

"Стъклен Свят"
« Отговор #47 -: Декември 11, 2008, 18:14:15 pm »
Влюбена съм в новия сайт на Стъклен Свят. :D :D :D :D :D
Понеже съм им клиентка от години и често си купувам това онова от склада им на Милин Камък 59,горе долу съм в течение на най-новите им неща.Скоро се отбих и направо се шашнах какъв каталог са извадили-уникален е,не съм виждала такова нещо в България и изобщо никъде,то са едни замъци,принцеси,чудеса...

Шапка им свалям,че в това време дето всеки реже от бюджета за реклома,те напук изкарват нещо космическо.

Но да се върна към темата,в магазина им в CCS,на -2 има промоция на прибори за хранене 24 части на най-стария заво за прибори в света Zwilling,99 лв. са,мисля,че това ще е полезна информация за всеки дето иска да подари неща на семеиството си.

Сайта им е: www.stuklensviat.com

:) :P
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #48 -: Януари 20, 2009, 13:58:49 pm »
 Какво ви е мнението за прибори за хранене Amefa? Благодаря предварително и после пак!!! :lol: