0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Базална температура и антибиотик
« -: Март 17, 2009, 16:50:30 pm »
Здравейте,миналата седмица бях на гинеколког и ми откриха масово левкоцити,преди това обаче гинеколожката ми каза да започна да си меря базалната температура от първия ден на цикъла за да види дали имам овулация.След откриването на левкоцитите ми изписа антибиотик Дурацеф 1000,Флажил-вагинална пяна и Биогайа-дъвчащи таблетки,които трябва да зпочна от първия ден на цикъла, а пяната след като ми приключи.Питам се,този антибиотик няма ли да повлияе на базалната темпаратура по някакъв начин,защото сега за първи път ще си я меря и незнам кое е правилно и кое не....
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Базална температура и антибиотик
« Отговор #1 -: Март 17, 2009, 17:02:43 pm »
според мен, няма да повлияе, но си отбележи в графиката, че си пила лекарства, да си следиш за сравнение по-нататък.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!