За мен седмицата започна и завършва много кофти. В понеделник паднах и си счупих лявата ръката в лакътя. Счупването е в главичката на лакътя и има разместване, което може да се намести по оперативен път с някакъв винт. Операцията не е спешна, аз трябва да реша дали да я правя или не. Ако не се оперирам няма да мога да разгъвам ръката докрая, ще остане около 5 градуса дефицит /нямало да пречи на ежедневието, но ще чувствам дискомфорт/ , ако пък се оперирам доктора не дава 100 % гаранция, всичко зависело от рехабилитацията. Операцията е с пълна упойка, досега имам две такива и като се сетя тръпки ме побиват. На всичкото отгоре още не съм отбила детето и аз като Милена вечер без гърда не заспиваме и никога не се е делила от мен за повече от един час. Направо съм пред голяма дилема. Събирам мнения и чувам, че има хора с вроден дефицит при разгъване и дори и след операции пак са зле. Говорих с рехабилитатор, който казва, че тези 5 градуса няма и да ги усетя, но от друга страна съм млад човек да се оперирам смело, възстановяването ще бъдело по - бързо. Незнам.