0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Изследвания след мисед
« Отговор #20 -: Февруари 06, 2009, 15:16:28 pm »
anizi, kriska, mucki_86, и другите момичета - пожелавам на всички ни бързо да се възстановим и скоро да се похвалим с хубави новини.
Аз ще почвам тогава още от днес фолиевата киселина, пък от април живот и здраве пак ще се пробваме. След дълги размисли обаче с половинката май повече сме склонни да се консултираме с някой и друг специалист /ендокринолог, генетик, имунолог/ за всеки случай. Може би още сме подвластни на шока от случилото се, но на този етап ни е трудно да приемем отговор, че просто се е случило, особено на мен.
Ще ви пиша, ако има някакво раздвижване по въпроса.
Прекрасен уикенд на всички!  :grouphug2:
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #21 -: Февруари 06, 2009, 15:32:24 pm »
Скарлет миличка и за миг не съм се съмнявала че рано или късно и това ще се случи! Не трябва да спираме да вярваме!

Успех момичета
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #22 -: Февруари 06, 2009, 15:59:26 pm »
И от мен приятни събота и неделя на всички вас, никоя от вас не познавам, но ви чувствам толкова близки и искам да ви благодаря, че сте тук и колкото можем взаимно си помагаме!!!  :youwoman:  :bighug: :comm:
« Отговор #23 -: Февруари 06, 2009, 21:54:17 pm »
привет и от мен.аз също претърпях миссед. само който не го е преживял не знае какво е.съчувствам на всички ви.аз вече мога да се похваля с един цикъл.другата седмица ще ходя на преглед и ако всичко е наред/дай боже/ започваме с опитите.успех на всички :bfp: :bfp:
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #24 -: Февруари 07, 2009, 07:50:48 am »
Много съжалявам момичета някой ден и ние ще се зарадваме.Аз имам един аборт по желание за съжаление бях на 16 незнаех въобще за какво става въпрос бог да ми прости.Сега юли 17 претърпях спонтанен аборт в 9г.с поради полип и сега декември пак забременях плаках като дете от радост но се оказа кухо яйце чакахме до последно но нищо на 23 ми направиха аборта пуснаха хистология на плода и думите на доктора бяха просто се е случило всичко с теб е наред изчай първа МЦ и действай.И на мен днес ми дойде чак 43 ден мисла че.Пожелавам ви късмет и едно искам да ви кажа не мислете за бебета и абортите мислете за светло бъдеще знам че е трудно много но аз вече се справям няма да спра да мисля че ще дойде и моя ред да имам дете.Даже и за осиновяване мислех но ме е страх от чуждата злоба която цари по света.Целувам ви.  :wink:
mucki_86 аз имам 2 аборта по желание като  тийнеджъ и три миседа ( последният е даказано, че е бил с Даун синдром), но не се отказвам,а продължавам с опитите. Не се отчайвай и ти. Имаш време, ще стане. Изчакай да минат 3 месеца и поднови опитите. Сигурна съм, че всичко ще е наред и ще си гушнеш едно сладно бебенце ( а може и повече от едно :wink: ).
Успех.

Б.