Здравейте момичета, при нас незабременяването се дължи на мъжки фактор, предстои ни ИКСИ, ако обаче успеем да си "набавим" достатъчно с-ди. Ако не - ще трябва да ползваме донор. За какъв чеп ми трябваше да разсъждавам на глас относно идеята братът на приятелят ми да ни стане донор, незнам... Сега като обмислям идеята не ми се струва толкова добра, най вече защото бъдещото дете ще има контакти с "чичо си", а така или иначе подобни неща не остават скрити... На практика ще се получи, че детето ще има двама бащи - един биологичен и един, който го отглежда. Това, според мен, вероятно ще го обърква ужасно...Ако пък се появат разни претенции става съвсем сложно...От друга страна осъзнавам, че на приятелят ми ще му е по-добре, да знае, че това дете е и негово, свързано е с рода му по някакъв начин, въпреки че той е много отворена личност и не робува на предрасъдъци. Предполагам, че и аз ако имах проблеми с яйцеклетките и ако имах сестра, щях да искам тя да ми дари своя...Кажете какво мислите по въпроса, моля ви!?