0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
колко време
« -: Март 12, 2006, 13:02:47 pm »
Здравейте!
Въпроса ми е следният: Колко време семенната течност остава във вас? Аз миналият месец два пъти оставах с нея  до сутринта, защото заспивах /обикновенно преди да мине 1 час не ставам/ и няколко дни след това ми се появи много гъсто бяло течение, което изчезна преди цикъла. Гинката ми обясни, че повече от 15-20 мин. не траябва да се стои, защото се нарушава нормалната среда на влагалището. Възможно ли е остатъците от сперма да убиват следващите спермчовци и за това да не става бебчо?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: колко време
« Отговор #1 -: Март 12, 2006, 13:19:38 pm »
Цитат на: sara
Здравейте!Възможно ли е остатъците от сперма да убиват следващите спермчовци и за това да не става бебчо?

Не е възможно.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
колко време
« Отговор #2 -: Март 12, 2006, 13:25:50 pm »
мда, поредната "гинеколожка-специалистка".

Мели, като не даваш черен списък да правим, може ли поне тема "Избрани бисери от гинекологичната практика"?!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

колко време
« Отговор #3 -: Март 12, 2006, 13:36:58 pm »
Цитат на: jam
мда, поредната "гинеколожка-специалистка".

Мели, като не даваш черен списък да правим, може ли поне тема "Избрани бисери от гинекологичната практика"?!

Джам, това е страхотна идея  :lol:  :lol:  :lol:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
колко време
« Отговор #4 -: Март 12, 2006, 13:44:56 pm »
Много често пациентите изкривяват изказванията на лекаря - поради незнание, поради невъзможност да разберат всичко, което им се казва и, което е по - лошото, понякога умишлено. А някои пациенти искат да чуят точно определени слова, които да съвпадат с тяхното предварително мнение.

Сара, не говоря за тебе конкретно, да не се засегнеш.

И втори момент - могат да се направят и избрани бисери от устата на пациентите. Както и избрани бисери от тяхното неправилно поведение.

Все си мисля, че ако тръгнем да хвърляме кал, ползата ще да е много по - малка, отколкото ако работим позитивно, както досега. Вярно, по - лесно е да се критикува, по - трудно е да се гради. Но ... така мисля в неделната утрин.  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
колко време
« Отговор #5 -: Март 12, 2006, 17:10:14 pm »
Мели, съграсна съм с теб, но уверявам те из лекарските кабинети има доста бисери - за справка примерно темата за смотаните уролози. Лично на мен са ми обяснявали на гин . преглед, че имам "започната овулация".
*
колко време
« Отговор #6 -: Март 12, 2006, 17:47:52 pm »
МНОООГО ДОБРО :D  "започната овулация"