0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Генетик в Пловдив
« -: Март 17, 2009, 16:58:32 pm »
Здравейте момичета,
имам нужда от малко помощ.Интересува ме някой знаели генетик в Пловдив в "Медицинския университет", някакъв телефон за записване на часове.
Трябва да правя имунологични и генетични изследвания. Много ще съм благодарна ако някои ми даде и някъкви цени на прегледите и изследванията(NK-клетки,антинуклеарни антитела,антифосфолипидни антитела и др.)
Много ще съм благодарна ако някой ми помогне, защото не съм от града а и нямам никаква инфорнация. osi_1
Благодаря Ви предварително.
*
Re: Генетик в Пловдив
« Отговор #1 -: Март 17, 2009, 17:07:01 pm »
Мога само да ти дам телефон на катедрата по генетика във ВМИ 032 602 445.На този телефон се обаждах миналото лято за генетичните изследвания.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Генетик в Пловдив
« Отговор #2 -: Март 17, 2009, 17:58:01 pm »
Здравейте момичета,
имам нужда от малко помощ.Интересува ме някой знаели генетик в Пловдив в "Медицинския университет", някакъв телефон за записване на часове.
Трябва да правя имунологични и генетични изследвания. Много ще съм благодарна ако някои ми даде и някъкви цени на прегледите и изследванията(NK-клетки,антинуклеарни антитела,антифосфолипидни антитела и др.)
Много ще съм благодарна ако някой ми помогне, защото не съм от града а и нямам никаква инфорнация. osi_1
Благодаря Ви предварително.

Здрасти gerrrri,  катедра по генетика на ВМИ-Пловдив  намира се до стария хранителен блок на ВМИ, което пък е един блок зад Централната клинична лаборатория. Ето ти телефон за връзка: 032/602-445

NK-клетки,антинуклеарни антитела,антифосфолипидни антитела и другите имунологични изследвания може би ще е добре да ги изследваш в София к-ка " Надежда ", там работи д-р Балтаджиева - имунолог или Плевен при доц. Конова.

Има опция да се изпрати кръвен сериум от Пловдив.

Ето линк към сайта КИРМ Плевен, в който можеш да придобиеш представа отностно финансовите разходи.

http://www.ivfpleven.com/index.php?l=54

Ако имаш нужда от повече информация пиши!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън