0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Има ли IRC ветерани от края на 90-те :)
« -: Януари 29, 2009, 20:18:21 pm »
Що да не пусна и аз една тема в кафето дето се чудя от доста време дали да я пусна? :)
Понеже се заседяхме в чата тази вечер и си спомних за едно време и за IRC сървърите, когато имаше много малко хора по чатовете иобщо взето се знаехме всички, но вече повечето се пръснахме, сменихме мейли и преинсталирахме кю-та (предиконтакт листа изчезваше припреинсталация), скайп нямаше - та се чудя - тук вече има много хора. С jam вече разбрах, че сме били по едно време на IRC нет и се сетихме за много общи познати, а с nickless случайно се запознахме за втори път в интернет - много драматично беше :) тя ми говори , че имала една приятелка от Бургас дето й загубила координатите та накрая се плеснахме по челата и осъмнахме в чата :)
Хайде стари чатъри обадете се, къде на кой сървър бяхте, пък и да си припомним славното време :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Има ли IRC ветерани от края на 90-те :)
« Отговор #1 -: Януари 29, 2009, 22:16:54 pm »
дааа, ама ти дойде след мене на IRC, нъц!  :P

душата, това беше преди 10-12 години, повечето потребители тук тогава са ходели още в гимназиалния курс, а там нямаше Интернет...
бяхме има-нема сто човека общо и се знаехме всичките.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #2 -: Януари 30, 2009, 11:26:09 am »
Аз от малко по-късно - 2001 год. -  Java chat-а на дир. бг.  :wink:
« Отговор #3 -: Януари 31, 2009, 21:57:13 pm »
Пишете ме към ветераните !!!   Ох...ветеран не ми звучи ,добре, винаги когато чуя тази дума пред мен, току изникне, трагичният образ на Мартиин Шийн от "Апокалипсис сега" и не не..не съм ветеран !!  :x  Но,принадлежа към хората, които още през 1997-1998 усъмваха по залите, аз тогава още няма компютър.Бяха хубави времена, влизах само в канал Варна, чатехме до скъсване!При мен чат манията продължи ,до миналата зима ,докато в един интернет форум не срещнах мъжа си..и така... :oops: :oops: :lol:. Никът ми винаги беше Анита или като този тук.
You can't report your own post to the moderator, that doesn't make sense!

*
« Отговор #4 -: Януари 31, 2009, 22:04:24 pm »
Само във #varna ли влизаше и на кой сървър :) Ако е на IRC нета имах няколко аверчета от варненския канал - chefo, jorko, dunlop, _SpOO_ :)
Иначе аз влизах основно в #bulgaria и #bourgas :) от 1997 г.

SteveVai :)
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 22:08:49 pm от cygnus »
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Януари 31, 2009, 22:04:40 pm »
anita_ff, на коя IRC мрежа е бил този канал #Varna?
тогава имаше много варненци в IRC, аз даже съм ходила на сбирки там. може да се окаже, че имаме общи познати.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #6 -: Януари 31, 2009, 22:21:28 pm »
 Хм..май не се сещам кой сървър беше, знам ,че залата се казваше CyberX , мисля, "Морски Рак" се казваше  bootа в този канал ,но наистина кой сървър беше представа си нямам. В интерес на истината този ник dunlop, _SpOO_ ми звучи, адски познато...Много години са минали малеееееее.  Ходих само веднъж на сбирка в една кръчма "Капитанкса среща" ли беше, кво ли... :(
You can't report your own post to the moderator, that doesn't make sense!