0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Алтернативен тест за бременност???
« -: Януари 07, 2009, 11:08:01 am »
Момичета, извинявам се за въпроса си , то тъпотията нали знаете че граници няма. Някоя от вас знаели нещо по въпроса че ако си бременна и сипеш сода бикарбонат в урината си тя ще шупне като образува тънка бирена пяна, а ако не си ще се утаи на дъното? Ако някоя бременна го е пробвала да драсне един ред. Защото на мен ми шупва, въпреки че има още много време до очакваната м.
http://www.babyplan.ru/profile/28700  Аз ще успея!!!
Re: Алтернативен тест за бременност???
« Отговор #1 -: Януари 07, 2009, 11:31:21 am »
Мила не се занимавай с бабини девитини. Това е пълна глупост.
Аз съм го пробвала ама бях на 16-17 години и, о да шупна, паника голяма беше, ама теста си беше отрицателен на другия ден и си ми дойде. Моя съвет е остави това, и си чакай спокойно дата на М и ако има закъснение си направи тест. Пожелавам ти да видиш  :bfp: най скоро време :P
« Последна редакция: Януари 07, 2009, 11:34:59 am от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #2 -: Януари 07, 2009, 11:40:58 am »
аз пък като сипя  сода в киселото мляко и  шупва ,та страхотна содена питка става .Ако не шупне ,резултата  не е много добър. :lol:

В  младостта  ми съм го чувала  -имаше вариант  и нещо с препикаване на  цвете ,ама бременните да кажат.

Нека се доверим на науката  все пак -има си тестове ,които също могат да грешат ,има лекари .
Желая резултата  да е желания.

« Отговор #3 -: Януари 07, 2009, 11:51:48 am »
Е те тва никога не съм го чувала  8O
[/url][/url]
« Отговор #4 -: Януари 07, 2009, 13:19:35 pm »
А каква е причината да прибягваш до алтернативни методи ?
Вземи си нормален тест или направи кръвен тест.
Алтернативния.......не ми вдъхва доверие, ама никак :)
*
« Отговор #5 -: Януари 07, 2009, 13:25:43 pm »
Содата иска кисела среда. Урината е такава. Накарай мъжът ти да направи този тест и изненада, и той ще е бременен.
Пристрастена към д-р Хаус!