0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

нормално ли е
« -: Март 12, 2006, 23:58:03 pm »
Преди 20 дни ми горяха раничка на шийката на матката.10 дни след това се изтичаше някаква слуз, следвашите 10 дни получих някакво слабо карвене.тожа нормално ли е ?сега чакам да ми доиде цикала към 13
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: нормално ли е
« Отговор #1 -: Март 13, 2006, 07:45:10 am »
Цитат на: leopardkata
Преди 20 дни ми горяха раничка на шийката на матката.10 дни след това се изтичаше някаква слуз, следвашите 10 дни получих някакво слабо карвене.тожа нормално ли е ?сега чакам да ми доиде цикала към 13

Здравей!
Не е нормално.Консултирай се с лекар.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #2 -: Март 13, 2006, 10:26:18 am »

Възможно е при много момичета се получава така, но се консултирай с лекар. Правена ли ти е микробиология преди това? Често се случва така при нечиста МБ.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
нормално ли е
« Отговор #3 -: Март 13, 2006, 10:44:17 am »
само да изтъкна, че не е нужно да пускаш 2 отделни теми по един и същи проблем - така само може да се разпилеят отговорите!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Starlet

• 1937
нормално ли е
« Отговор #4 -: Март 13, 2006, 10:45:39 am »
Цитат на: jam
само да изтъкна, че не е нужно да пускаш 2 отделни теми по един и същи проблем - така само може да се разпилеят отговорите!

Джами май са си две отделни момичета!!! Поне никовете им са различни иначе едната е само гост тук.
*
« Отговор #5 -: Март 13, 2006, 10:49:36 am »

Това е нормално ,тъй като след като мястото е обгорено  то трябва да епителизира и да се покрие със здрава тъкан, именно затова се получава слузта и кървенето .
Успех!
нормално ли е
« Отговор #6 -: Март 13, 2006, 19:10:48 pm »
Jaam много се извинявам но не бъди толкова нетактичка.неговори когато не си сигурна
нормално ли е
« Отговор #7 -: Март 13, 2006, 19:12:04 pm »
Neva благодаря ти много дано наистина да е така.Супер съм притеснена.
*

jam

• *
  • 14924
нормално ли е
« Отговор #8 -: Март 13, 2006, 19:25:28 pm »
Jaam много се извинявам но не бъди толкова нетактичка.неговори когато не си сигурна

леопардке, и аз много се извинявам, но недей да лепиш етикети на хората! "нетактична" - тва пък на какво отгоре?

виждам в един и същи ден 2 теми, в които пише АБСОЛЮТНО едно и също нещо - за раничката, на 10-тия ден слузта, цикАла, и т.н..
двете теми са написани с АБСОЛЮТНО едни и същи правописни грешки - множество на брой и силно типични.

е, каква е вероятността да сте две различни? :P

и понеже имам и други начини да проверя дали leopardkata и silvana - с еднаквите проблеми и правописни грешки - са един човек, правя си проверчицата и какво излиза за мнението на другата мацка, дето уж не си била ти:

IP адрес за това мнение   
 84.22.0.19 [ 12 Мнения ]

Потребители, писали от този IP адрес   
 Гост [ 12 Мнения ]        
 leopardkata [ 3 Мнения ]

такааааааа, излиза, че все пак съм сигурна в това, което говоря.

айде сега тогава, малка хитрушо, първо да се извиниш на кака си Джам за обидата в нетактичност и второ, да ми обясниш защо си правиш тия експериментчета и не си признаваш, като те улепят?  :lol:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
нормално ли е
« Отговор #9 -: Март 13, 2006, 19:43:35 pm »
Малей Джам, аз се озъбих от ужас, камо ли питащата :twisted:
*

jam

• *
  • 14924
нормално ли е
« Отговор #10 -: Март 13, 2006, 20:07:51 pm »
Цитат на: lady_11
Малей Джам, аз се озъбих от ужас, камо ли питащата :twisted:

лейди, твоята реплика ме подсети за един стар, готин виц, който е подходящ отговор за случая :)

един чукча си вървял през тайгата и наближил железопътна линия. спрял се да разгледа какво е туй чудо, но в това време отдалече с адски шум, тракане на железа, надуване на локомотивна свирка, свистене и изпускане на много пара се задал парният влак.... чукчата едва успял да отскочи настрана и железният, изпускащ пара и свистящ кон заминал...

след няколко дни, чукчата отишъл на гости на руски геолози, които тъкмо си топлели чай на печката. като завряла водата в чайника, той взел да свисти, да пищи и да изпуска пара. без да губи нито секунда, чукчата грабнал лопатата и с няколко удара смачкал чайника!
учудени, геолозите го попитали защо прави така?

а чукчата доволно казал - ТЕЗИ НЕЩА ТРЯБВА ДА СЕ УБИВАТ, ДОКАТО СА МАЛКИ!  :lol:

та така и в нашия бранш... некои типове поведение следва да се пресичат овреме...

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
нормално ли е
« Отговор #11 -: Март 13, 2006, 20:31:07 pm »
Цитат
та така и в нашия бранш... некои типове поведение следва да се пресичат овреме...

Напълно съгласна с теб! Де тва нещо да го имаше и в чата , ама както се казва : "Мечтииии, Арианааа с Мара отварачката".

А откога има  "наш браш"??? То че репродукцията си е вид производство, верно е , ама  ... /тва разбира се в кръга на майтапа - не щъ дъ съ объзвам и аз под напора на твоята добронамерена, правилна и основателна  критика/.
*

Starlet

• 1937
нормално ли е
« Отговор #12 -: Март 14, 2006, 11:07:08 am »
Джами мислех че няма да провериш,   :D Айпитата  :D  :balk_602:  Но това говори добре за защитата на сайта от некоректни потребители!!!