0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета,моля помагайте!
« -: Декември 30, 2008, 18:14:46 pm »
Не знам,дали е тук точното място  :oops:но имам молба към вас момичета.
От два дена имам много силна болка в лявата гърда при допир и движение.Няма видимо изменение,но я усещам като "камък".В момента съм в ову и се чудя дали това би могла да е причината,но пък само едната...друг път са ме болели и двете гърди.
Много моля,ако на някой му се е случвало подобно нещо да сподели :oops:
В момента пия само Нимезил за болката,но няма особен ефект...
Re: Момичета,моля помагайте!
« Отговор #1 -: Декември 30, 2008, 18:20:44 pm »
Да ти кажа аз имах подобен проблем мин.година, значи започваше да ме боли само лява гърда и то някак отстрани и отдолу, само да я закачах с ръка или да я натисна като спя много ме заболяваше. На лекар ходих, на видеозон ме гледа, опипва, каза ми че нищо й нямало на самата гърда, най-вероятно било хормонално. Това продължи няколко месеца и мина, сега вече всичко си е нормално.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #2 -: Декември 31, 2008, 13:15:48 pm »
Много интересно и мен ме болеше само лявата гърда   :D
- ходих на лекар  - нищо, било нормално. Гледаха ме на УЗ, после на мамограф / след време/ - нищо.
Аз ходя на фитнес и от упражненията за гърди /т.н пеперуда с дъмбели/ започва да ме наболява повече.
НО - това не означава, че не трябва да отидеш на лекар.
Отиди на мамолог и пиши после какво са ти казали.
 Успех и дано да няма нищо притеснително

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #3 -: Декември 31, 2008, 13:36:45 pm »
Стана още по-интересно :lol: и мене ме болеше лявата гърда точно горе над зърното и беше малко втвърдена.Никаде не ходих нищо не правих,болката мина след два месеца.Успех.
<a
*
« Отговор #4 -: Декември 31, 2008, 14:33:15 pm »
Благодаря ви момичета за съветите :DНепременно ще посетя мамолог след празниците.
А на вас пожелавам весело посрещане на новата година и само хубави и незабравими мигове! :bighug:
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #5 -: Януари 04, 2009, 22:11:36 pm »
Имала съм болки в едната гърда - много силни и интензивни. При движение или допир се засилваха. Ходих на ехограф, после на мамолог, после на втори мамолог. Оказа се възпаление. Лекувах локално с обезболяващ крем и отделно пих антибиотик, макар да го отлагах упорито.
Може да се получи от простуда, претоварване или някакво нараняване. По време на овулация е нормално да боли повече, тъй като тогава гърдата се кръвоснабдява по-обилно и в някои случаи увеличава обема си (на мен само корема ми расте тогава, за съжаление :lol:).
При мен болката се предполага, че е била причинена от непрекъснатото носене на спортна чанта (в ролята на дамска) през врата като дръжката минаваше точно през засегнатата гърда.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde