Здравейте!
Първо да ви честитя 2009 година и да пожелая на всички ви сбадване на най-съкровенните желания!
Това което ще напиша не е никак радостно,но знам че тука ще намеря подкрепа и ще ми баде даден професионален съвет.Не е сварзано със самата мен,а с моя близка позната,която изпита най-страшната мъка за една майка-точно преди великден загуби сина си,който бе на 11години и почина от сарком.Това е ужасно и аз не го пожелавам на никого.Естествено преживяха го много тежко.......И тъй като беше единствено дете веднага се започнаха опити за забременяване и са сажаление все още не успешни.На пръв поглед всичко е наред.Няма видими причини да не настъпи бременност.Изследванията при мъжа й са също наред.Започна се терапия с Дуфастон,която вече продължава 6 месеца,последствие бе включен и Клостилбегит-вече трети месец.Но базалната температура варира от 36.8 до 36.4 в дните на овулация,а кам 17-18 ден достига до 37.1,което по мое предположение се дължи на Дуфастона.Както разбирате желанието за дете е постоянна доминанта и до такава степен доминира,че се стигна до успокоителни,безсъние,загуба на апетит....с една дума депресия.Вярно е,че и загубата на рожба си оказва влияние....Сега предстой поредната консултация при специалист....тя много е притеснена и се страхува от това,което ще й кажат.Незнам как да я успокоя вече,незнам как да отговоря на въпросите й,за това се обръщам към ВАС.Може ли някой да ми обясни какво представлява фоликуло терапията?Благодаря!