0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

трябва да забременея НЕЗАБАВНО !
« Отговор #20 -: Февруари 24, 2006, 10:42:23 am »
Да,скъпа Луничке....Стоя зад думите си и когато писах този пост за Nina,наистина го мислих. Просто,когато разбрах за глупавата бучка си въобразих, че докато не се лекувам и не взимам медикаменти не би имало риск за бебето което толкова искам да имам.Сякаш само медикаменти и препарати биха му повлияли.....Сякаш бих могла да бъда болна, да не се лекувам и да вярвам сериозно, че детето няма да  бъде засегнато по никакъв начин. В някакъв момент видях колко съм смешна с това си твърдение помолх jam да изтрие темата. Тя разбира се, ми отказа и сега разбирам защо. Благодаря на всички ви за подкрепата и обещавам да не правя нищо за което не съм се консултирала с лекар и не съм наясно с всички рискове,които бих поела аз или евентуалния бебок. И наи-вече дали би имало изобщо смисъл от каквито и да било рискове....Защото всяка от нас тук иска повече от всичко бебе,но това не е достатъчно основание да се държа като неграмотна неандерталка.....Проявих се като истинска  :a_sheep_01:
Благодаря ви още веднъж!
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #21 -: Февруари 24, 2006, 10:42:42 am »
Деси, нали ти вчера ми се скара, та да отида на лекар? Ще се оправи всичко и ти още другия месец ще си бременна, имам способности на медиум, вярвай ми :) Ама да почерпиш тогава, да не забравиш.
« Отговор #22 -: Февруари 24, 2006, 11:39:01 am »
Здравей Деси,
Прочетох цялата тема и както и ти си стигнала до този извод, и аз съм съгласна с мнението на останалите момичета. Но има и нещо друго-като си поставиш такива рязки граници- "да забременея НЕЗАБАВНО" мислиш ли, че то наистина би се случило, при положение, че ти само за това ще мислиш и колкото повече дните минават толкова по-нервна
ще ставаш, че изпускаш дадения си от теб срок...
Но и ти си стигнала до този извод, както прочетох
Пожелавам ти много кураж и дано след 10 дни с насмешка да гледаш на всичко, което си мислила и от което си се страхувала  :wink:
"Странно нещо Рµ животът, ако откажеС? РґР° приемеС? РґСЂСѓРіРѕ, освен най-доброто, РјРЅРѕРіРѕ често РіРѕ получаваС?!"
« Отговор #23 -: Февруари 24, 2006, 12:21:00 pm »
Цитат на: desigrig
Защото всяка от нас тук иска повече от всичко бебе,но това не е достатъчно основание да се държа като неграмотна неандерталка.....

Desigrig,

Това вече е приказка (с изключение, разбира се, на самоопределението ти :) )! Всеки има право на лошо или грешно мнение, радвам се, че си стигнала до извод, присъщ на истински homo sapiens  :wink:
Желая ти здраве, смелост и възможно най-леката медицинска (!!!) диагноза за бучицата!

Успех на всички ни!
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #24 -: Февруари 24, 2006, 12:28:34 pm »
А,тая бучка кой знае от кога е там... може да изчака още няколко месеца ,нали?! И после да се оказва какото си иска там- ще се справя с нея :)

Деси, говориш безумни работи 8O Без да те плаша излишно - а може би се налага - при младите хора, злокачествените клетки се размножават изключително бързо :cry: МОМЕНТАЛНО заминавай на лекар и не бързай с тежките диагнози :balk_149:
« Отговор #25 -: Февруари 24, 2006, 12:30:59 pm »
Цитат на: Nina
Деси, нали ти вчера ми се скара, та да отида на лекар? Ще се оправи всичко и ти още другия месец ще си бременна, имам способности на медиум, вярвай ми :) Ама да почерпиш тогава, да не забравиш.

Да бе Нинче, няма да забравя да възнаградя медиумските ти способности и даже вече измислих с какво да те почерпя :wink:
Аз съм моден дизайнер и ще те сдобия с най-готиния мамешки панталон,който си виждала/стига да си го заслужиш,като ни зарадваш с още еди положителен тест де/ :bighug:
*
« Отговор #26 -: Февруари 24, 2006, 13:28:56 pm »
Проявих се като истинска  :a_sheep_01:

Ама си симпатична  :wink:

Преди, докато четях ми се искаше да те напляскам, ама ти си ни умно момиче - ще направиш, каквото е необходимо и всичко ще е наред!
« Отговор #27 -: Февруари 27, 2006, 14:19:57 pm »
Мила Деси, и аз исках да те посъветвам да отидеш на лекар да изясните ситуацията, пък после ще му мислиш, ако има защо. Но виждам, че първоначалното объркване е остъпило място на разума :D

Затова ми остава да стискам палци за прегледа, и аз смятам, че може да е нещо безобидно - дано! :D
Благодаря ти, Бени!

*

Anonymous

« Отговор #28 -: Февруари 28, 2006, 00:08:18 am »
Преди да мислиш за бебе трябва да помислиш за себе си!!! Сигурна съм, че всичко ще бъде наред.Това означава ВЕДНАГА да заминаваш на лекар!
*
« Отговор #29 -: Февруари 28, 2006, 15:00:19 pm »
Мила Деси,само искам да споделя с теб за моята бучка.Когато я напипах изпаднах в паника 8O Какви мисли ми минаха тогава....След мамографа се оказа,че имам кистозна мастопатия и преди цикъл кистите се подуват повечко и наподобяват на бучки :x Така че преди да си ходила на лекар, не си посавяй диагнози и не се притеснявай излишно.Успех :balk_602: