0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

НЕ МИ СЕ ПУКА ФОЛИКУЛ ДОРИ И С ПРЕГНИЛ
« -: Ноември 29, 2008, 13:40:33 pm »
Здравейте,момичета не ми се пука фоликул дори и с прегнил.Аз нямам овулация пиех клостилбегит образува се фоликул но не се пука,лекаря ми каза да се ориентирам за инвитро.Искам да ви попитам на някоя от вас случвало ли се е така и какво лечение сте имали?
Re: НЕ МИ СЕ ПУКА ФОЛИКУЛ ДОРИ И С ПРЕГНИЛ
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2008, 16:55:31 pm »
Здравей! Аз не съм много веща, но все пак знам от доктор, че ако фоликулът не се пука, се слага прегнил, за да предизвика пукането. Няма да е лошо да се консултираш и с друг лекар. Защо веднага ин-витро? Другите изследвания как са ти? Проходимост на тръби правени ли са ти? Нека се включат другите момичета, които знаят повече от мен в тази насока. Но смятам, че това, че не се пука фоликул не значи, така да ти казват веднага ин-витро. Но много лекари го правят, за съжаление! Успех!
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=simona1982][/url]
« Отговор #2 -: Декември 01, 2008, 16:50:06 pm »
Бих те посъветвала да изследваш хормона на щитовидната жлеза - при мен проблемът се оказа там. Аз също нямах ову, правех фоликули, но не реагирах на прегнил. Успех!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #3 -: Декември 01, 2008, 17:10:15 pm »
и аз бях като lupiana
вдигнахме дозата на клостилбегита и фоликулите започнаха да се пукат
аз не стигнах до инвитро
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #4 -: Декември 03, 2008, 11:19:54 am »
И аз имах подобен случай при докторка,която ме стимулира с Клостил без да сме изследвали проходимост на тръбите.Не се пукна фоликула,а дозата на прегнила беше 10 000 единици(ако не се лъжа).Е,и аз не стигнах до ин витро.Слава Богу намерих истински доктор,открихме проблем с щитовидната и след като я лекувах нямах проблем с пукането на фоликулите.Отново със стимулация с Клостил успях да забременея!Успех ти желая!