Здравейте мили дами
ето че и аз се появих отново.Искам само да ви кажа едно нещо от сьрце и дано с всичкини да е така. Каквото и да се случва смен всеки пьт когато видя,че някоя от вас е писала отчаянието и разочарованието остават малко по-на заден план. Казвам го от сьрце :bighug:Благодаря на всички,които са писали и са ми дали сьвети ,а и на всички ,които дори само са разгладали графиката ми
А сега малко какво се случва покрай мен. Нещата не вьрвят добре ,но пак сьм и обаркана. Снощи кьм 23.30 прокьрвих много силно. Давай газ в спешния като се обадих и на моя гениколог. Дежурния ми направи изследвания, кардиограма ,крьвно налягане (ниско) и тн. На ехографа каза че матката е празна и явно сьм изпишкала всичко.Но беше доста очуден за доброто ми сьстояние. И така на сутринта се срещнах вече с моя док. Не искаше веднага да се прави кюртаж и раши да изчакаме до 19.11 когато пак сьм на преглед и се надява тогава да види нещичкото
да се е задьржало защото е имал доста такива случаи. Д о тогава ще сьм на дуфастон 2*1 ще лежа повечко и така. Дано пьк гадното кьрвене спре по скоро. То вече намаляве сравнително. Това е за сега от мен. Утре пак ще измеря бт. Желая на всички ловуващи много успех,а на всички вече бременни леко и безпроблемно бременеене