0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Български куфар или сак - от къде?
« -: Август 16, 2008, 22:25:25 pm »

Търся куфар или сак за чести пътувания в страната - нещо красиво и стилно 8)! Предпочитам да е българско производство!
Моля да помогнете с идеи и предложения!
 :ballons:
Намерението в сърцето на човека е като дълбока вода; но разумен човек ще го извади.
Re: Български куфар или сак - от къде?
« Отговор #2 -: Август 17, 2008, 09:59:03 am »
Навсякъде чета за български куфари, а такива май изобщо няма........ :D

На Орлов мост има голям магазин за куфари, магазинът се казва "Светла", има много голямо разнообразие, английски, немски и такива правени в Китай. Аз на сина ми раница взех оттам, много отзивчиви бяха и ще го запомня този магазин........раницата е здрава след доста подмятания, но когато й свърши живота пак там ще отида....Успех!!!!

« Отговор #3 -: Август 19, 2008, 14:02:23 pm »
mpia

Доста неща има изписани, не съм видяла темата по-рано,съжалявам, но до колкото зная за Бора и Естил, те са китайски :(,.....
За  Roncato...не съм чувала нищо, видях че са италиански, но къде се продават .. :ask:
mila71
Наистина ли  смяташ, че няма български куфари....?То всъщост като се замисля, какво ли се произвежда в момента в БГ..?
Ще мина до този магазин да видя какво предлагат, дано да не са много скъпи...!

Намерението в сърцето на човека е като дълбока вода; но разумен човек ще го извади.
« Отговор #4 -: Септември 27, 2008, 20:43:26 pm »
Така зная от хора, които пътуват много често и са се интересували. Иначе какво стана, спря ли се на нещо добро?

« Отговор #5 -: Септември 27, 2008, 23:03:35 pm »
Ами за съжаление явно е така!

Да, харесах си един сак на колела, страхотен е като цвят и събира много багаж, същевременно е много удобен защото е на колела, а и заема по-малко място от куфар, като марка е Карълтън - Английски, много хубав цвят, бежово - кафяво! Ето тук можеш да го видиш, но в действителност изглежда доста по-добре!

http://svetlabags.com/bg/index.php?href=products&product=101

Благодаря за информацията! :thankyousign: :rainbow:
« Отговор #6 -: Септември 28, 2008, 18:09:27 pm »
Ауууу, стархотен е , наистина!!!

« Отговор #7 -: Февруари 25, 2009, 21:41:00 pm »
АБЕ ХОРА  КАКВО ВИ СТВА !!!КО СЕ П  ЗА РОИЗВЕЖДА, ЗНАЕТЕ КАДЕ...ВАЖНО Е ДА ИМА ГАРАНЦИЯ.
МЕЖДУ ДРУГОТО  ТАЗИ  МИЛА 71  МАЙ ВАВ  ВСИЧКИ ФОРУМИ  ХВАЛИ " светла"  И ДРГ ПЪТ САМ Я СРЕЩАЛА .
мЕРИШЕ МИ НА МАНИПУЛАЦИЯ......

Търся куфар или сак за чести пътувания в страната - нещо красиво и стилно 8)! Предпочитам да е българско производство!
Моля да помогнете с идеи и предложения!
 :ballons:
« Отговор #8 -: Февруари 25, 2009, 22:03:59 pm »
Ние българите сме интересни хора .Искаме уж "Българско"
Запитали ли сме се зашо ?
НА МЕН  ЧЕСТНО ОТГОВОР  НЕ МИ ИДВА . ТА НАЛИ СМЕ ГРАЖДАНИ  НА ЕВОПА  И СВЕТА ?!
НАШЕНСКО ХУБАВО.. СИРЕНЕ,КАШКАВАЛ - НИЩО ИСТИНСКО  И Т.Н.
ВСИЧКАТА  НИ РАБОТА  Е ТАКАВА.  СПОРЕД МН ВЕКИ ЗА СЕБЕ СИ БИ ИЗБРА  НАЙ-ДОБРОТО  ТАКА ЧЕ  МИСЛЯ ТОВА ДА Е ОПРЕДЕЛЯЩО-КАЧЕСТВОТ , А НЕ БЪЛГАРСКО ИЛИ ПАТАГОНСКО-ВСЕ ПСК ТРЯБВА ДА СМЕ РЕАЛИСТИ  НАЛИ....
*
« Отговор #9 -: Февруари 25, 2009, 22:07:20 pm »
Челси, разсъжденията ти са за друга тема.
Ако не можеш да отговориш по тази, не спами.
И, моля, пиши с малки букви!
« Отговор #10 -: Февруари 26, 2009, 23:18:27 pm »
ОК Елфи ,Съжелявам  за големите букви .
Според мен тази тема  изобщо не и е мястото в този саит.
 И все пак защо точно български , а не просто  хубав и качествен .

За да съм полезна   вижте в Скай Сити  .Дофантастико има един  магазин .
там има и сакове и куфари.
Успех  Далианна
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #11 -: Февруари 27, 2009, 03:33:51 am »
ОК Елфи ,Съжелявам  за големите букви .
Според мен тази тема  изобщо не и е мястото в този саит.
 И все пак защо точно български , а не просто  хубав и качествен .

За да съм полезна   вижте в Скай Сити  .Дофантастико има един  магазин .
там има и сакове и куфари.
Успех  Далианна

chelsea, коя тема за къде е, нека не бъде твоя работа. От всичките ти постове до сега, не разбирам какво целиш. Тонът, начина по който общуваш в сайта не ми харесва. Всеки твой следващ пост не по темата ще бъде изтрит. Ако све още не ти е известно за какво е този сайт:

Зачатие e българският портал за профилактика и преодоляване на стерилитета, репродуктивно здраве и семейно планиране, който съдържа много полезни материали и съвети, връзки с ресурси, свързани с лечението на безплодието и новите асистирани репродуктивни методи.

Сдружение Зачатие има за цел да обедини, информира и подпомага над 270 000-и български семейства, които не могат да имат свои деца, докато не им бъдат направени необходимите за целта изследвания и лечение.

Надявам се, не си се регистрирала тук само за да ни убедиш, че хубавите неща не са българските, а тези които са с гаранция...
« Последна редакция: Февруари 27, 2009, 03:45:02 am от Osiana »
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."