0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
диферелин и стимулация след 20 дни.
« -: Октомври 10, 2008, 15:34:14 pm »
Здравейте!
Не смея още да кажа, че ще започваме икси, че все нещо се отлага :?.
Предстои ми евентуално следващата седмица да ми бият диферелина и след две седмици да почваме стимулацията вече.

Но имам една неприятна среща с родата, и то в провинцията, на 15.11. сигурно ще правим помен на свекърва ми, не мога да не отида.

А точно към 12.-14. се пада трансфера евентуално, рано е всъщност да се прогнозира това.

Въпроса ми е, може ли след като се сложи диферелина, да се започне не след две седмици, а малко повече.Четох тук, че на едно от момичетата по дълъг протокол е почнала стимулацията на 26 ден след диферелина, понеже лекаря отсъствал.

Възможно ли е това при всички и от какво зависи.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: диферелин и стимулация след 20 дни.
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2008, 15:38:07 pm »
Бият ли ти диферилина - ти ще трябва да се съобразяваш с плана, а не плана с теб, silvanchence.
Пожелавам ти успех!
:goodluck:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #2 -: Октомври 30, 2008, 16:47:08 pm »
Вече уговорихме започването на стимулацията за 5., правих си естрадиол днес, но не знам още как са резултатите.Какво по принцип трябва да са показателите, какво показва този хормон.

Този месец цикъла ми е доста продължителен, вече е 11 ден, а още имам зацапване, това от диферелина ли е.по принцип ми продължава 6-8 дни максимум.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #3 -: Октомври 30, 2008, 17:20:05 pm »
Естрадиолът при започване на стимулация трябва да е възможно най-близко до нулата, но като цяло под 50. Моят например след диферелин и два дни преди цикъл (4 преди започване на стимулация) беше 13.

« Отговор #4 -: Октомври 30, 2008, 18:36:41 pm »
Ти си при Стаменов, нали? Едва ли някой ще ти промени датата за започване на стим., защото днес като се обаждах в клиниката за записване на час за започване на моята стим. се оказа, че док ще отсъства през ноемвнри и всяко започване на стим. съгласуват с него и ти се обаждат за потвърждение. Така че си късметлийка, че все пак са те планували в графика.