Здравейте,моля ви ако някои може да ми отговори дали са опасни ентерококите при ранна бременност...откриха ми ентерококи преди около 3 седмици, но не си взех антибиотиците понеже усещах че може да съм бременна, което силно желаех...имам една извънматочна бременност, а диагнозата за единственната ми останала тръба беше напълно запушена... но ето че чудото стана и този месец видях двете чертички,преди 3 дена ми видяха и плодния сак този път в матката...радоста ми беше огромна...но преди 2 дена прокървих и сега съм на Папаверин, Но-шпа и Дуфастон...в бързината и притеснението не споменах на гинеколожката която ми назначи това лечение за кървенето, че са ми изолирали ентерококи преди бременноста, а ще се видим с нея чак след седмица понеже аз съм от малък град и тук няма кадърни лекари...та моля ви ако може някои да ми отговори възможно ли е тези ентерококи които не лекувах да са ми предизвикали това кървене и ако не са те нормално ли е това кафеникаво течение(днес ми е 13 ден от закъснението на цикъла)Благода Ви предварително...