Страшно ми хареса написаното от Лали....
Това е истината...пред която като майки се изправяме всеки ден....
Когато бях бременна със сина ми Дани живеех в непрекъснати страхове - нормално ли ще се развие, давам ли му достатъчно хранителни вещества, как му влияе средата в която се движа, чува ли гласа ми, как му се отразяват тревогите ми от ежедневието и ....куп други въпроси.....
Мама почина когато бях малка - на 13години, но винаги във важните моменти от живота ми смятам, че е била по някакъв начин близо до мен и ми е помагала....
Една нощ, докато бях бременна сънувах дядо ми, той също почина отдавна, каза ми че го изпраща мама и му е поръчала да ми каже да спра да живея с непрестанното безпокойство и че всичко ще бъде наред и с първото, и с второто, и с третото ми дете.....За първото позна - Дани е най-гоямата радост в живота ми, за втория малък член на семейството тепърва ще разберем дали дядо е бил прав в съня ми, знам обаче едно много важно нещо - искам да бъда добър родител и не ме е страх да преживея страховете, за които говори Лали, това просто е част от магията да бъдеш Майка - най-важната роля, която ни е отредил живота създавайки ни Жени!