Denis,изключително съм ти благодарна за отговора-сега за пръв път си обяснявам много неща-при втората ми бременост до 8 г.с плода имаше сърдечна дейност,но изжеднъж прокървих съвсем малко-една капка и след една седмица като отидох пак на консултация,се оказа че плода е мъртъв и има съсиреци в плодния сак вместо оклоплодна течност и е спрял развитие.Така и никой не ми каза от какво се е получило.А знаеш ли дали има лечение при следваща бременост?
П.П.А за хламидиите много странна работа-От 5 години съм с мъжа ми,по цял ден сме заедно(работим на едно място) и нито една нощ не е отсъствал от вкъщи-взех много да се чудя откъде са тези хламидии
А пък аз съм супер моногамна
И за двете неща д-р Конова ще ти назначи лечение.
За съсиреците, немога да ти кажа от какво се причиняват.Незная чак толкова много.За това обаче бих почнала да пия .... и много вода 6-8 чаши на ден.
Това за водата го четох наскоро.В началото на бременноста се препоръчва повече вода.Аз изобщо не пия вода.Има случаи дни наред не изпивам и 1 чаша.( но не и повече-многото вода пак е вредна)
За хламидията.Не му мисли откъде е дошла.Мисли как да се оправиш.
Предава се по полов път, но може да се зарази човек и през склерата.По нататък какво става( къде отива и къде се локализира- незнам).
Сега е важно да проведете лечение и двамата Но пак д-р Конова да назначи.
Много искам да ми разкажеш, какво лечение ви е назначила.
Не се притеснявай,проблема не е голям.Всичко ще е наред.Успех от мен.