0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Valy

Налага ми се да ходя при него , имам сериозни хормонални проблеми.
Ако не към него към кого да се обърна ?
*
Кажете ми мнението си за д-р. Яков -Варна ?
« Отговор #1 -: Юни 05, 2006, 12:49:19 pm »
Здравей,
ако проблемите са хормонални е добре да отидеш при ендокринолог.Ти как разбра, че имаш проблеми?Правила ли си изследвания?
*

Valy

« Отговор #2 -: Юни 05, 2006, 15:31:35 pm »
Мисля , че трябва да отида на гинеколог. Защото LH - 35.5   FSH - 46.3, та те са 4 пъти над нормата. Затова искам някой , който е  имал като моя проблем и се е излекувал да ме насочи.
Казаха ми че мога да му се доверя ,затова искам да зная със сигурност дали да се насоча към него .
*
« Отговор #3 -: Юни 05, 2006, 15:59:21 pm »
Къде си правила изследвания и какви са реф. ст-ти?Според мен преди да се притесняваш трябва да повториш изследванията? На кой ден ги прави?
*
« Отговор #4 -: Юни 05, 2006, 23:09:41 pm »
Цитат на: Valy
Мисля , че трябва да отида на гинеколог. Защото LH - 35.5   FSH - 46.3, та те са 4 пъти над нормата. Затова искам някой , който е  имал като моя проблем и се е излекувал да ме насочи.
Казаха ми че мога да му се доверя ,затова искам да зная със сигурност дали да се насоча към него .
Наистина е добре да повториш изследванията. Винаги има вероятност от лабораторна грешка. Ако има проблем, обърни се към ендокринолог. Препоръчвам ти д-р Оля Сарджева. Преглежда в Мед.център Еквита /Гъбата/, тел.612 819.
*

Valy

« Отговор #5 -: Юни 06, 2006, 08:45:11 am »
Такива са стойностите ми , изследванията съм ги правила 3 пъти , на различни места , на 4 ден от  месечния цикъл.
*
« Отговор #6 -: Юни 06, 2006, 09:44:36 am »
Аз все пак смятам, че трябва да отидеш и на ендокринолог. Давам ти адреса на Кавърджикова - МЦ Вега, ул. Русе 23, тел. 602263. Ти прецени къде да отидеш :wink:  За Яков съм чувала различни мнения и добри и лоши, но аз лично не съм ходила при него. Успех и пиши какво стана
*
« Отговор #7 -: Юни 06, 2006, 09:47:59 am »
Цитат на: Valy
Такива са стойностите ми , изследванията съм ги правила 3 пъти , на различни места , на 4 ден от  месечния цикъл.

На колко години си?
Нужна ти е консултация с ендокринолог. Аз не бих отишла при Яков с такъв проблем (лично мнение).
*

Valy

« Отговор #8 -: Юни 07, 2006, 12:53:29 pm »
На 27 год. съм, зная че не трябва да са ми такива стойностите.
« Отговор #9 -: Юни 07, 2006, 13:07:14 pm »
Ако си правила изследванията само веднъж е добре да ги повториш, но на друго място според мен. Защото както казва Панда-стават лабораторни грешки. За твое успокоение ги повтори. Стискам палци всичко да си е както трябва. УСПЕХ :!:
*

guest

Re: Кажете ми мнението си за д-р. Яков -Варна ?
« Отговор #10 -: Юли 02, 2006, 15:43:06 pm »
За Яков знам, че е едва ли не най-добрият онко-гинеколог и хирург.
Той спаси живота на моя позната.
*
« Отговор #11 -: Юли 09, 2006, 12:36:35 pm »
Аз съм много доволна от д-р Яков , в момента ходя при него .Винаги си тръгвам много по спокойна от кабинета му , защото винаги ми е вдъхвал надежда.

*
« Отговор #12 -: Юли 20, 2006, 09:06:26 am »
Здравейте, аз не съм ходила при Яков. Но една моя приятелка ходи и тя имаше ниски нива на Естрадиола. Яков и даде някакво лекарство и в момента е мама на един сладък мъж. Забременя веднага след лекарствата.
Успех на всички и дано скоро всички видим :bfp: