mmery , било е модерно явно и карат по инерция още. Има в мамата тема за крипторхизма. Хирургично лечение и то до 2 г възраст е това, което и д-р Бърди и доц. Бранков препоръчват. Аз съм малко пристрастна по темата, защото мъжа ми са го лекували хормонално при това доста късно (защото помни кога и как е било с подробности). Е, резултата е налице.
П.П. Понеже съм се опарила вече от този проблем и затова заведох Миташко на преглед при двама специалисти до 2 годишна възраст за да се уверя, че всичко е наред и съветвам всички мъжки майки да го правят - просто един преглед е.
Снощи изчетох цялата тема
Дори си зададох въпрос и д-р Бранков ми отговори ... Още повече, че аргументите им са много логични - хормоналният дисбаланс е вследствие на анатомичния проблем
Тъпото е, че не срещам никъде аргументи ЗА хормоналното лечение ...
А на всичкото отгоре някви си там колежки дават акълища от сорта: "Гошко на Пена го оправиха с хормони и пр."
разбираем е страхът на майката от операция, но аз не бих тъпкала малко дете с хормони...
Подозирам, че след като го натъпчат с хормони, ще се стигне и до операция ... Ще видим ...
От прегнила щял да му се оправи апетита, да има повече енергия и не знам какво си ... Гадно ми е за детето