Момичета, кажете ми моля Ви, имуновенина как се набавя. Във всяка аптека ли може да се купи? Трябва ли да се поръча предварително и колко време се чака? Трябва ли да имам рецепта? При д-р Конова направо мога ли да го получа /купя естествено
/?
Момичета от Плевен /извинявам се, аз влизам достя рядко във форума и затова не мога да се обърна поименно/ кажете в Плевен от коя аптека /адрес, тел. ако имате/.
Освен това - някой чувал ли е за Intralipid - това прилага д-р Русев в Чикаго, аз може да съм първата в Бг, т. е. че го играя опитно зайче
. /имам повишени NK клетки/ Доц. Конова каза, че вече го има на бг пазара.
Поставям всички тия ?, защото трябва да отида до Плевен за 2 дена за преливанията. не живея в Бг, на 16.02 ще пристигна в Бг и времето ми е страшно ограничено. Нуждая се от това инфо предварително за да не губя време в търсене и лутане.
Не ми е удобно да притеснявам доц. Конова повече.
Освен това още една молба към момичетата от Плевен - препоръчайте ми хотел, /адрес/.
Безкрайно ще бъда благодарна, ако някой ми помогне с инфо.
П. П. Ще се радвам много, ако се запозная с някое момиче докато съм в Плевен. Ако някой има желание, нека ми пише на лични, ще ви дам номера на бг СИМ картата си
Благодаря и лека седмица