0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добър андролог в Бургас или Варна?
« -: Август 22, 2009, 08:32:37 am »
Здравейте момичета,
Интересувам се от добър андролог или ендокринолог за проблеми с пролактина и спермограмата при мъжа ми.Уролозите с нищо не ни помогнаха,не откриват физически проблем.
Благодаря предварително!
*
Re: Добър андролог в Бургас или Варна?
« Отговор #1 -: Август 22, 2009, 13:33:31 pm »
Няма такъв тук. Ние ходихме при д-р Милен Кацаров в София.
« Отговор #2 -: Август 22, 2009, 14:25:52 pm »
Доц.Андонов,Проф.Нанов не биха ли могли да назначат лечение за високия пролактин?
Мъжът ми живее в чужбина и преди да замине му бяха изписали бронкокрептин за сваляне на пролактина и имаше леко подобрение в спермограмата,но в Англия отново ходи на специалист след дълго чакане за час и там му казали да спира лекарствата,че му бил наред пролактина.След като се върна в България за поредното ИКСИ /неуспешно/,отново изследва пролактина и отново е завишен.
Та си правих планове по време на морската почивка да идем и на лекар,но явно няма да стане.
Благодаря за отговора!
*
« Отговор #3 -: Август 22, 2009, 14:51:40 pm »
Доц. Андонов е много добър андролог, но от 5 г е в Англия. Мога да ти дам мейла му на лични, ако искаш, да му пишеш за консултация. От проф Нанов нямам впечатления, защото не съм го посещавала. За други андролози освен Кацаров се сещам за доц. Куманов, проф. Цветков, д-р Бъчваров, но са все в София.
« Отговор #4 -: Август 22, 2009, 15:20:38 pm »
Ще съм ти много благодарна cygnus,ако ми дадеш мейла на доц.Андонов.
Мисля,че съм чела по форума за български андролог,който работи в лондонска клиника,но не знам,дали става дума за доц.Андонов.Ще се разровя из темите да проверя.
*
« Отговор #5 -: Август 22, 2009, 16:11:29 pm »
Да, сигурно за него става въпрос. Писах ти и на лични. Успех! :)
« Отговор #6 -: Август 22, 2009, 17:02:31 pm »
Благодаря ти много!