Здравейте,току що се регистрирах и не знаех къде да отправя молбата си и реших да напиша нова тема.Казвам се Радка на 36 г. с проблем за забременяване.От 10 години лутане по разни лекари решихме със съпруга ми да си запишем час при специалист и аз си избрах доктор Стаменов.Започнахме посещенията си при него и мога да кажа че не съжалявам за избора си.За първи път съм спокойна и вярвам,че сме на прав път и чудото този път ще стане.Е нищо не минава гладко:направиха ми лапароскопия,сега ми предстои пункция на фоликул с киста на 30.10.2008 г. и дано това да е последното препятствие преди ин витрото.Това е най.най-краткия вариант на моята история.Молбата ми към Вас е ако някой може да ми помогне с информация за места където мога да пренощувам по време на стимулацията,защото няма да мога да изминавам 400 км всеки ден.При идванията ми до клиниката до сега отсядахме в хотел Аква,но цената там е 70 лв. нощувка,за един ден ни устройваше,но за по-дълъг период от време няма да можем да се справим.Много ще съм Ви благодарна,ако ми помогнете с информация.Благодаря Ви.