0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

balmi

Re: Световъртеж
« Отговор #20 -: Септември 19, 2008, 16:32:56 pm »
Здравей Красита, аз имах близо 3 години световъртеж - всеки ден по различно време на денонощието изключително мъчително беше. Пих гинко билоба, ксанакс и какво ли още не - нищо не помогна. След купища изследвания проблем не открихме. В 25 то ДКЦ ми препоръчаха добър невролог - др. Стоименов, при който отидох и направих курс на лечение за близо 6 месеца по схема - рудотел и серопрам - много малки дози. Докато пиех лекарствата направих и икси. Да не казвам голяма дума, но след това лечение няма и помен от световъртежа. До колкото знам, Стоименов вече не работи в 25 то ДКЦ но ако решиш да го посетиш, в поликлиниката може би ще имат неговите координати. Успех !!!
« Отговор #21 -: Септември 19, 2008, 21:34:27 pm »
Благодаря ви много, момичета. На всички. Много по-спокойа се чувствам като прочета съветите ви и няколко успокоителни думи.  :bighug:

*

mминаваща

« Отговор #22 -: Септември 30, 2008, 13:04:47 pm »
момичета,
и аз съм със световъртеж от няколко дни. И ай и с постоянно главоболие /все едно имам каска на главата/. По всякакви доктори ходих. Утре отивам и на психиатър. За сега съм на токтико по 1/3 назначен ми от невролог. Антидепресант е. да видим. До преди седмица бях на деанксит, но той май слабичък се оказва. Чувствам се така, както съм се чувствала в първия месец от бременността. Писна ми.
Исках само да споделя....
и да се успокоя, че не съм единствена...
Ще докладвам утре,а какво стана с теб krassita?