0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моля,помогнете ми с информация!
Здравей! Зависи какъв ти е проблема, по принцип уж има във В. Търново. Ако те интересува, ми остави съобщение.
Мога да ти кажа във Велико Търново добър специалист е д-р Младен Ангелов мед.център Фамилия намира се на Габровски след пожарната приема всеки ден от 8.00-12.00 и от 15.00-18.00ч.
*
Много благодаря!И аз на него съм се спряла.
*
Аз съм от Велико Търново и много уважавам Д-р Ангелов, била съм негова пациентка. Ако проблемът, обаче, е съществен или не е точно изяснен, бих ти препоръчала да не си губиш времето във Велико Търново. В Мед. ц-р Фамилия правят някои основни изследвания, но далеч не всички, които са необходими за лечение на стерилитет. Ние лично се насочихме към Д-р Владимиров и сме изключително доволни. Забременях от втора инсеминация. Успех!
*

ЕЛКА

ЗДРАВЕИ БИЛИМИ КАЗАЛА КАК МОГА ДАСЕ СВАРЖА С ТОЗИ ЛЕКАР ВЛАДИМИРОВ
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Ако решиш да се насочиш към Плевен, виж тук:
http://www.ivfpleven.com
Моя съвет е да не ходиш при д-р Ангелов от В.Търново.
Той все още практикува продухване на тръбите  - много остарял метод на иследване и то без предварителна микробиология.След неговите манипулации и лечение се озовах в болница.За мен той е просто акушер -гинеколог, а не специалист по стерилитета.
« Последна редакция: Октомври 08, 2008, 09:29:30 am от zonceto »