0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

novoto lechenie ot Sheinovo za Endometrioza
« -: Октомври 08, 2008, 19:58:42 pm »
Zdraveite ,momocheta.nqkoq ot vas da e zapoznata s le4enieto koeto predlaga sheinovo za endometrioza i to za tqxna smetka?
Re: novoto lechenie ot Sheinovo za Endometrioza
« Отговор #1 -: Октомври 08, 2008, 21:17:06 pm »
mg29 можеш ли да ми разкажеш повече за това лечение?Какво представлява?Експериментално ли е?
*
Re: ново лекарство за ендометриоза предложено от Шейново
« Отговор #2 -: Октомври 08, 2008, 22:45:23 pm »
Доколкото разбрах , става въпрос за някакво ново лекарство , което го няма в България! Целта е да се събере определен брой пациентки , желаещи да "изпробват" новото лекарство , а докторите да проследят действието му!
*
« Отговор #3 -: Октомври 10, 2008, 21:15:35 pm »
Интересно, когато ме оперираха юли 2006 д-р Попов ми предложи някакво експериментално лечение, но аз отказах не исках да съм опитна мишка. Тогава ми обясни, че ако искам ще ме свърже с някакъв екип и лечението ще е безплатно, само че ще трябва да проследят лечението и да си на тяхно разположение когато е необходимо. Интересно ми е какво ново лечение може да има. Има доста момичета при които след лечението ендометриозата се появява и то много скоро  :(

*
« Отговор #4 -: Октомври 10, 2008, 21:19:50 pm »
Интересно, когато ме оперираха юли 2006 д-р Попов ми предложи някакво експериментално лечение, но аз отказах не исках да съм опитна мишка. Тогава ми обясни, че ако искам ще ме свърже с някакъв екип и лечението ще е безплатно, само че ще трябва да проследят лечението и да си на тяхно разположение когато е необходимо. Интересно ми е какво ново лечение може да има. Има доста момичета при които след лечението ендометриозата се появява и то много скоро  :(
като мен! февруари ми се възстанови цикълът след 6 месечно лечение с диферелин и хоп септември месец вече бях с киста и СА 125 -136 8O ужас!не бих станала опитно зайче
*
« Отговор #5 -: Октомври 10, 2008, 21:39:39 pm »
  rossy *     :bighug:
Съжалявам, в началото на годината бях психясала, че пак имам ендометриоза. Началото на февруари си правих профилактичен преглед и доктора ме успокои че ми няма нищо и раничката дето имах и тя беше изчезнала. И на следващия цикъл забременях. Година и 2 месеца след възтановяването на цикъла.... едвам убедих приятеля ми че небива да чакаме много защото не е ясно кога тази гадост пак ще се появи.
Само едно немога да си обясня как след оперативно и медикаментозно лечение тази гадост се появява толкова скоро :-(

*
« Отговор #6 -: Октомври 10, 2008, 22:02:54 pm »
и аз това не мога да си обясня...а ние не сме спирали и за миг да се борим ...дано всичко скоро да свърши!