случи се на мен нещо подобно,но и моят лекар, и аз самата нямаме обяснение. При мен се виждаха на УЗ 7 фоликула и Е2 ми беше на 7 ден от стимулацията над 1000, а в деня на прегнила, лекарят ми звънна да ми каже,че хормоните са перфектни.
аз бях супер доволна,защото правя не повече от 4-5 фоликула по принцип. След пункцията ми казаха, че са пунктирали всички, но само в 3 от тях е имало ЯК, като едната кофти. Бях като попарена, лекарят ми каза, че това и за него е било шок, оше повече че Е2 с нищо не е показвало това. А и досега каквото се е виждало при мен на УЗ, това са вадили...
аз си мисля, че препарата не беше подходящия за мен, стимулираха ме с фостимон, аз исках гонал, но докторът искаше да сменим препарата.
по повод на пукането на ЯК предварително...това може да стане понякога, чела съм такива неща. точно тогава не остава нито една,защото една пукне ли се, тръгват и другите - т.е. те закърняват, както е нормално при образуването на доминантния фоликул. но тогава мисля, че не се виждат вече фоликули, т.е. би трябвало на пункцията да се види, че ги няма, а не да се окажат празни...